28.03.2024
Поліція Ржищівська ОТГ

На Ржищівщині поліція виявила викрадачів човникових моторів

Оперативники управління карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Обухівського РУП під час відпрацювання території району зупинили автомобіль «Skoda-Octavia» в якому виявили 2 човникові двигуни, повідомляється на сайті відомства.

Троє молодиків віком 21, 22 та 33 років одразу почали тікати з місця події, а тому правоохоронці були змушені застосувати заходи примусу. Зупинити автівку зі зловмисниками поліцейським вдалося лише у промзоні між Українкою та Обуховом.

Відео:

Всі троє раніше вже мали проблеми із законом. Встановлено, що зловмисники викрали човниковий мотор у селі Стайки з метою продажу. Речовий доказ вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #поліця #Ржищів #Стайки

Схожі записи

У Білій Церкві затримано поліцейського за збут 1,3 кг амфетаміну

Екологічний геноцид у селі на Обухівщині. Відео

У Києві викрили 2 приватні школи, які вирішили працювати в карантин

Напишіть коментар