12.1 C
Київ
23.04.2024
Інфраструктура Транспорт

Бориспільські депутати ініціюють збір коштів на ремонт дороги до села Глибоке

Голова фракції Європейської Солідарності у Бориспільській міськраді  Володимир Борисенко ініціюватиме збір підписів та виділення коштів на ремонт дороги до села Глибоке, що входить до Бориспільської ОТГ, адже цей відрізок шляху вже понад 10 років перебуває в критично аварійному стані

Як повідомляє “Моя Київщина”, про це він заявив під час онлайн-спілкування з бориспільцями у соціальній мережі Facebook, зазначивши, що уже найближчим часом планує зробити відповідне звернення до колег-депутатів.

Я буду піднімати це питання на будівельній комісії, аби під час формування бюджету закласти необхідні на це кошти, щоб уже наступного року ми могли це реалізувати, – говорить Борисенко.

Серед інших ініціатив депутата – максимальний розвиток транспортної інфраструктури в місті, направлений на боротьбу із заторами, що включає в себе запровадження роботи світлофорів у режимі так званої “зеленої хвилі” із подальшим розширенням транспортної магістралі “Київський Шлях”. Також будівництво велосипедних доріжок і закриття пішохідного переходу навпроти кінотеатру, який бориспільці уже прозвали “переходом смерті”.

Цей пішохідний перехід вже забрав не одне життя. Міськрадою минулого скликання був розроблений і навіть затверджений проєкт встановлення там світлофорних об’єктів. Але на тій ділянці в нас вже є декілька світлофорів, зокрема на вулиці Європейська і Київський Шлях, та біля МакДональдса. Я вважаю, що це не дуже доречно. На мою думку – цей перехід треба повністю закрити і навіть поставити там паркан, аби люди за звичкою не намагались перейти дорогу в цьому місці. Краще пройти 100 чи 200 метрів в один, або інший бік, але не наражати себе на небезпеку, – переконаний Борисенко.

Бориспільські депутати ініціюють збір коштів на ремо дороги до села Глибоке Бориспільські депутати ініціюють збір коштів на ремо дороги до села Глибоке

А до планів Борисенка – збудувати в Борисполі аквапарк та багатофункціональний культурно-спортивний комплекс – додалась ідея будівництва університету. Це, на думку політика, дозволить зупинити відтік молоді з міста і зробити його по-справжньому європейським.

Схожі записи

⚠️ До уваги водіїв! Погіршення ситуації на автошляхах

У Ржищеві триває підготовка до зими. Купили нову техніку

Підписано меморандум щодо будівництва нового автошляху в Бучанському районі

Напишіть коментар