9.9 C
Київ
29.03.2024
Інфраструктура Ірпінь Міська рада

Водоканал Ірпеня залишив людей на Різдво без води

Різдво без води. Оскільки на водоканалі Ірпеня немає аварійників на свята, вулиці Центральна та Личака, де ще вчора сталася аварія, 5 днів будуть без води. Ця бочка – єдине, що пропонують натомість, – повідомляє Михайлина Скорик‎ у своєму дописі на фейсбук-сторінці Ірпінь Daily / Ирпень.

Olga Beloyartseva шокована темпом роботи ремонтної бригади місцевого водоканалу: “Спеціально зателефонувала знайомому що працює у водоканалі м.Кривий Ріг, дізнатися як швидко вони ремонтують аварії в святкові дні. Він в шоці що у нас немає аварійної бригади, люди будуть 5 днів без води. У них навіть ремонт не дозволяють робити вдень, щоб не відключати людей від води, залишають роботу на ніч. Сказав що треба міняти начальника водоканалу в місті, якщо не знають що можна поставити перемичку, щоб люди були з водою”.

А Сергій Глиняний вирішив пошуткувати: “Ми готові і без води у кранах сидіти – підігнали ж бочку! Які турботливі! ДЯКУЄМО!”, на що авторка посту Михайлина Скорик резонно підсумовує: “Той випадок, який показує, наскільки важливо змінити в місті владу прилипал на адекватних і компетентних менеджерів комунального майна”.

 

#КиївськийРегіон

Схожі записи

На сесії Бориспільської міськради фракції «ЄС» не дали виголосити заяви

Суд задовільнив вимогу «ГОЛОСУ» про перевибори у Броварах

На Богуславщині новий асфальт кладуть прямо у багнюку. Фото

Напишіть коментар