10.4 C
Київ
20.04.2024
Вишгород

На Київщині засуджено осіб, які живцем поховали свого товариша

Слідством встановлено, що троє чоловіків, разом із ще одним своїм знайомим розпивали спиртні напої у підсобному приміщенні Вишгородського кладовища, повідомляє Білоцерківський міськрайонний суд Київської області.

Після розлиття спиртних напоїв, між чоловіками які перебували в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті виниклих неприязних відносин, розпочався словесний конфлікт який переріс у бійку.

Втрьох вони били потерпілого, допоки той не перестав подавати ознаки життя, після чого щоб приховати свій злочин, компанія чоловіків перенесла його до найближчих могил, де  між похованнями викопали півметрове заглиблення, у яке помістили тіло потерпілого та присипали ґрунтом.

Що призвело до смерті потерпілого в результаті механічної асфіксії внаслідок попадання стороннього тіла (ґрунту) до дихальних шляхів. Вироком  Білоцерківського міськрайонного суду Київської області трьох чоловіків засуджено до 10 та 11 років позбавлення волі.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

 

Схожі записи

У Вишгороді пройшов фінал шахового турніру. Фото

Повідомлено про підозру депутату Вишгородської районної ради

ДБР на хабарі затримало співробітника Вищедубечанського лісгоспу

Напишіть коментар