28.03.2024
Обухів

В Обухові медикам передали автомобілі та пообіцяли підняти зарплату

Сьогодні в Обухові медикам передавали сучасні автомобілі швидкої допомоги. Їх Обухівська СЕМД, по документам, мала отримати сім, але поки передано шість. На ще один автомобіль готуються документи і до 15 липня він теж має бути в Обухові, – пообіцяв присутнім медикам голова Київської обласної адміністрації Василь Володін.

Також, голова КОДА запевнив присутніх, що до кінця цього року для КНП КОР “Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” заплановано закупівля ще 48 автомобілів, частина яких має надійти і до Обухівської СЕМД.

до кінця року заплановано закупівля

ще 48 автомобілів – василь володін

Більше інформації про подію у відео за посиланням:

Київський регіон“ нагадує, що найбільше, 10 сучасних автомобілів швидкої допомоги, отримає Фастівська СЕМД. Вісім – Вишгородська. По 7 – Білоцерківська та Обухівська, і 4 – Переяславська СЕМД.

Зі слів депутатки Київської обласної ради Алла Шкуро, отримані Обуховом автомобілі будуть розподілені до Богуслава – 2 авто, та по одному до Миронівки, Таращі, Медвина, с.Ківшовата і Обухова.  Голова Обухівського району Олександр Гомон у коментарі “Київському регіону“ відповів, що дуже задоволений отриманою технікою, але нагадав, що в Обухівському районі дев’ять ОТГ, а тому потрібні ще подібні автомобілі.

в Обухівському районі дев’ять ОТГ,

а тому потрібні ще автомобілі – ГОМОН

Також, Олександр Гомон ексклюзивно для “Київського регіону“ повідомив, що разом з керівниками Київщини вже йде робота по підвищенню заробітної плати медикам СЕДМ.Це підтвердив і депутат облради Руслав Кузьменко, який запевнив присутніх медиків, що у Київській обласній раді знають де взяти кошти на їх потреби і що необхідна інформація вже готується.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

Схожі записи

Думку 1300 жителів міста Обухів планують проігнорувати на сесії міськради

В Обухові пацієнт побив фельдшера районної лікарні

Операція «Анти-попутка». В Обухові поліція заважає водіям авто підвозити людей до Києва

1 коментар

Борис 24.06.2021 о 22:06

Ось так буде вірно – “у Київській обласній раді знають де взяти кошти на їх потреби”

Відповіcти

Напишіть коментар