12.1 C
Київ
26.04.2024
Бориспільська ОТГ

У Борисполі представлено нового архітектора міста

Тетяну Харитонюк представлено як нового архітектора міста Бориспіль. Про призначення було повідомлено на нараді Бориспільського міського, – інформують “Вісті”.

Зі слів пані Харитонюк, вже йде підготовчий етап розробки нового генерального плану для подачі на тендер. Нагадаємо, поки місто працює за планом 2006 року, який на даний момент вже застарілий.

йде підготовчий етап розробки нового генерального плану Борисполя – Харитонюк

Раніше Тетяна Харитонюк займала посаду начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Броварської райдержадміністрації

У декларації пані Тетяна вказує свою 100% власність на дві земельні ділянки у Броварському районі: 12 соток у с.Жердова Броварського району (набуття права 18.07.2011) та 15 соток у Богданівці (набуття права 10.02.2014).

Нагадаємо, у березні “Київський регіон” повідомляв, що відділ Державного архітектурно-будівельного контролю Бориспільської міськради очолила Валентина Болдус. Причому, це сталося таємно та без конкурсу, – про що і повідомив екс-секретар міськради Ярослав Годунок https://bit.ly/3fZLaqq

До безпосередніх обов’язків головного архітектора міста входить погодження містобудівних та архітектурних проєктних рішеннь об’єктів будівництва, розташованих в історичних ареалах, на магістралях та площах загальноміського значення, проектні рішення площ, парків, скверів, пішохідних вулиць, бульварів та набережних, окрім науково-проектних рішень з реставрації об’єктів культурної спадщини та проектних рішень, відібраних за результатами архітектурних конкурсів, проведених відповідно до вимог чинного законодавства.

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

У селі Кучаків на Бориспільщині відремонтували дорогу

Бориспільська райрада ухвалила скандальне рішення про видобуток піску на Дніпрі

Село на Бориспільщині перетворили на смітник. Фото

Напишіть коментар