10.4 C
Київ
24.04.2024
Бориспіль Бориспільська ОТГ Міська рада

Інавгурація новообраного мера Борисполя Володимира Борисенко та його перша ініціатива

Сьогодні на позачерговій сесії Бориспільської міської ради новообраний мер Борисполя склав присягу. Про це повідомляє на своїй сторінці в «Фейсбук» «Європейська Солідарність Бориспільська організація».

Після вступу на посаду, Володимир Борисенко подякував усім, хто його підтримав і проголосував. Він також закликав усіх депутатів об’єднатися, щоб працювати на користь громаді. Щоб їхні правильні та позитивні рішення могли відчути наші діти, яким жити тут.

«Всі мають об’єднатися. Ми як депутати маємо об’єднатися . Адже сила в єдності. Там де єдність – там буде правда. Де прада – там буде Бог. А де Бог – там завжди буде перемога. Перемога і вигода не міського голови і не депутатів. Вигоду має отрмати рядовий житель об’єднаної територіальної громади», – заявив Володимир Борисенко

Ще одна пропозиція, яку вніс міський голова, стосувалась присвоєння Бориспільському академічному ліцею імені Анатолія Соловйовича Федорчука. Звісно, спершу мають відбутися громадські обговорення.

«Анатолій Соловйович був вчителем і переймався будівництвом цього ліцею. Він контролював кожен етап будівництва. Він відкрив цей ліцей з 5-тим президентом України, найвищою посадовою особою держави, Петром Порошенком. Я пропоную винести на громадське обговорення присвоєння Бориспільському академічному ліцею імені Анатолія Федорчука», – запропонував Володимир Борисенко

Якщо люди підтримають цю пропозицію, ліцею присвоять ім’я, а також в цьому навчальному закладі відкриють кімнату-музей Анатолія Соловйовича Федорчука.

Схожі записи

Депутат міськради Білої Церкви став третім у світовому рейтингу спортивної ходьби

У Броварах освітян «добровільно-примусово» просили «допомогти» медикам своєю зарплатою

В Ірпіні ділянку військкомату вирішили віддати під багатоповерхівку?

Напишіть коментар