9.9 C
Київ
29.03.2024
Кабінет міністрів

Київську обхідну дорогу будуватиме американська компанія

Укравтодор та американська компанія Bechtel Overseas Corporation співпрацюватимуть в рамках будівництва обхідної дороги навколо Києва. Про це повідомляє “Хмарочос” з посиланням на сайті відомства.

З кінця минулого року Укравтодор розробляє проєктну документацію для КОД, зокрема – землевідведення.

Зараз три ділянки дороги проєктуються,

ще по одній тривають тендерні процедури

12 серпня 2020 року заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко та ексглава Укравтодору (нині – міністр інфраструктури) Олександр Кубраков представили проєкт обхідної дороги протяжністю в 150 кілометрів. Вона повинна перейняти 70% вантажного трафіку, який транзитом йде через Київ. Вартість проєкту – 85 мільярдів гривень, терміни реалізації – до 2025 року.

Bechtel Overseas Corporation – велика американська будівельна компанія, яка з 1898 року вона реалізувала 25 тисяч проєктів в 160 країнах. Вона спеціалізується на інфраструктурі, ядерній, безпековій та екологічній галузях, оперує на ринку нафти, металургії, газу та хімікатів.

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

Спеціалісти звертають увагу Кабміну на невідповідність вітчизняних шкіл нормам ДБН

У селищі Калита люди залишилися без стоматолога. ФОТО

Сьогодні вночі переводимо годинники на годину вперед

Напишіть коментар