6.7 C
Київ
19.04.2024
Поліція Сквира

Киянка за кермом протаранила у Сквирі поліцейський автомобіль

Киянка за кермом Mitsubishi Outlander у Сквирі врізалася в поліцейський автомобіль Renault Dokker, – повідомляє Київський регіон з посиланням на пресслужбу Нацполіції Київської області.

“Поліцейські включили проблискові маячки і маневр розвороту, про що заздалегідь попередили показником повороту”, – інформують у поліції.

Поліцейські кажуть, що виконували маневр а жінка, яка їхала на позашляховику позаду, не загальмувала і налетіла на них. В результаті пригоди 31-річний поліцейський отримав забої голови.

Поліцейські кажуть,

що виконували маневр

Учасники аварії за медичною допомогою не зверталася. “Поліцейські на місці з’ясовують всі обставини аварії, допитують свідків і згодом визначаться з остаточною кваліфікацією”, – йдеться в повідомленні.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Сквира #ДТП #аварія #поліція #маневр #забійголови #швидкадопомога #поліціяКиївщини

Схожі записи

У київському ресторані знайшли пристрої для прослуховування

У Бучанській колонії МВС пропонує розмістити афганських біженців

В облраді висловили зауваження до роботи слідчих поліції Київщини. Оновлено

Напишіть коментар