7.7 C
Київ
18.04.2024
Коцюбинське

У Біличанському лісі біля озера встановлюють електроопори

Сьогодні близько 9 ранку на території НПП “Голосіївський” Коцюбинська селищна рада проводить незаконні дії – тягне до озера Любка електроопори. Колишній працівник НПП “Голосіївський” Олександр Соколенко знає, що це порушення, яке підпадає під статті Кримінального кодексу – ст. 197 (ч. 1-2), ст. 252, повідомляє у своєму блозі на “Правді” журналістка Ірина Федорів.

“Це умисне знищення чи пошкодження територій, взятих під охорону держави. Це територія Нацпарку “Голосіївський”, межі якого в частині Біличанського лісу вже винесені в натуру. Але хоча межі винесені, але прокуратура ще не всі ділянки повернула в державну власність. Ось на кадастровій карті Ви можете бачити, що є червоні ділянки – які з карти вже прибрані та сині ділянки – це ті, які досі мають кадастрові номери приватної власності”, – впевнена Федорів.

Журналістка Ірина Латиш зранку викликала поліцію. Поліція, яка приїхала на місце спершу не вбачала необхідності викликати слідчо-оперативну групу, але зрештою таки повідомили, що вона їде.

Політично те, що відбувається зараз на території НПП “Голосіївський” ще й відповідальність “Слуг народу”. Селищний голова Сергій Даніш – це представник їхньої партії, а також ЄС.

Саме ці політики в раді утворили коаліцію з “Слугами народу” і обіцяли виборцям біля озера, яке не є територією селища, створити парковку. “Заправляє в Коцюбинському цими двома політичними брендами – Володимир Карплюк – колишній мер Ірпеня, команда якого отримала традиційно франшизи від партії центральної влади”. – підсумовує Ірина Федорів.

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що у Борисполі виставлено на продаж будівлю місцевої поліклініки.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

Депутати “СН” вважають рішення київської облради антиконституційним

100 тисяч гривень на знищення амброзії виділили у Коцюбинському

Коцюбинське другий без води із-за пошкодження водогону при ремонті

Напишіть коментар