4.6 C
Київ
18.03.2024
Бориспіль

У Борисполі виставлено на продаж будівлю місцевої поліклініки

ПРОДАНО… Безкарність і толерантність до корупції та байдужість громади, вірніше “місцевого насєлєнія” призводить до вседозволеності. Про одне з таких приміщень, колишня “дитяча поліклініка, я писав восени 2019 року. Як завжди всім, в тому числі і виконавчій владі міста Борисполя, було байдуже. Тепер “переписане” майно продається на OLX…, – повідомляє у дописі на своїй фейсбук-сторінці Олег Верес.

Місцева жителька Татьяна Прощенко резонно цікавиться: “Олег Верес а прокуратура? Я далека від цього, але ж це все таки перебор…”

“Майже півтора року тому, напередодні адміністративно-територіальної реформи, колишня районна рада почала “переписувати” комунальне майно, яке знаходилося на балансі райради та територіально в місті Бориспіль, на “дальні села”. По-перше, там керують надійні люди. По-друге, на відстані це майно буде легше переоформити на “своїх”. Хоча по логіці комунальне майно, яке знаходиться на території того чи іншого населеного пункту повинно належати громаді цього населеного пункту”, – роз’яснює автор публікації Олег Верес.
 
Олег Верес також опублікував скрін-шот порядку денного третьої сесії Бориспільської районної ради минулого скликання, яке відбулося у 2019 році. Як бачимо, нинішній заступник мера Борисполя Тамара Матяш тоді доповідала питання про передачу нерухомості, а нинішній голова Бориспільської райради Антон Мотрич озвучував проєкт рішення. За інформацію, яку “Київський Регіон” отримав з власних джерел, обидві ці людини добре “знайомі” з одіозним паном Владиславом Байчасом.
Джерело “Київського Регіону” також підкреслює, що дане приміщення поліклініки виявилося банальним “п’ятим”, непотрібним, колесом серед нерухомості на балансі КП “Зубр”. Бо, якщо на різниці  між офіційною і неофіційною ціною оренди іншого майна можна добряче підзаробити, то на поліклініці це зробити важко.
приміщення полікліники виявилося банальним “п’ятим”, непотрібним, колесом у майні КП “Зубр”
Також важливим моментом є те, хто далі буде розпоряжатися 15-ма об’єктами нерухомості, які зараз належать КП “Зубр”. Крім Бориспільської ОТГ на нього претендують і у Воронківській ОТГ. Судячи, як проходять сесії Воронківської ОТГ – цей поділ буде гарячим.
Щодо думки жителів району, то воно однозначне. Так, Наталія Середа згадує: “Говорила і ще раз повторюся немає в місті гідних справжніх господарів на відповідальних посадах тому маємо такі результати по всім напрямкам. Бо якби вони були і були справжніми порядними людьми в нас би такого безладу не було”.

Погоджується з нею і Таня Баженова: “Дуже жаль, бо була надія, що до влади прийшли молоді, прогресивні, світлі, а виявилося, що просто хлопці удачно купили модний партійний осередок у зашквареного місцевого чинуші, що попався на хабарі квартирами”.

Підписуйтеся на свіжі новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

У Борисполі член виконкому склав з себе повноваження через незгоду з діями влади міста

У Борисполі на базі ДЮСШ три дні буде працювати центр вакцинації

Іспанський лоукостер двічі на тиждень возитиме українців до Парижа

2 коментарі

Лара 13.05.2021 о 21:01

Тобто, продавали і дерибанили минула влада, а винна нинішня. Логіка в авторів якасььдивна.

Відповіcти
КИЇВСЬКИЙ РЕГІОН 13.05.2021 о 22:39

А з якої сторони там минула, я з якої нинішня? Бо, схоже, як у дзеркалі…

Відповіcти

Напишіть коментар