7.7 C
Київ
18.04.2024
Вороньківська ОТГ

На Бориспільщині влаштували розпродаж комунального майна

Великий розпродаж: крім поліклініки, Вороньківська сільрада вирішила продати половину дитсадка, будинок культури та бібліотеку, – повідомляють “Вісті”. 

А отже, нещодавня історія із будівлею колишньої дитячої поліклініки м. Бориспіль на вул. Гоголя, 2, яку виставили на продаж, отримала продовження.

Виявилось, що це не єдиний «непотрібний» об’єкт нерухомості, якого вирішив позбутися власник — Вороньківська сільська рада. Так, відповідно до оприлюдненого у мережі Фейсбук документа (додатка до рішення Вороньківської сільської ради від 19 березня 2021 р.), відчуженню також підлягає ціла низка об’єктів комунальної власності соціального призначення.

Серед них, крім поліклінічного відділення, половина дитячого садка, будинок побуту та бібліотека у с. Вороньків, будівля медичної амбулаторії у с. Старе, будинок культури у с. Жереб’ятин, багатоквартирний недобудований будинок у Сошникові та трансформаторна підстанція у Старому.

Цільове призначення усіх об’єктів, крім житлового будинку та ТП — приміщення вільного призначення, тобто теоретично після продажу там може бути розміщено що завгодно — від офісів до ресторану чи нічного клубу.

Планується, що всі перелічені об’єкти будуть продані протягом 2021-2022 рр. Відповідно до вимог чинного законодавства, інформація про продаж об’єктів буде розміщена в електронній торговій системі «Прозорро. Продажі».

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що у Борисполі виставлено на продаж будівлю місцевої поліклініки.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

На Бориспільщині реєстратор Держгеокадастру намагався вкрасти 2 га землі

У Вороньківській ОТГ передумали продавати лікарню у Борисполі

На вотчині скандального Паши-Мерседеса священників агітують перейти до ПЦУ

Напишіть коментар