3.7 C
Київ
19.03.2024
Фастів

У Фастові за підтримки гранту відкрили модернізований ЦНАП

У Фастівській громаді на Київщині сьогодні відкрився модернізований ЦНАП. Загальна вартість проєкту сягає 5 млн грн. За кошти Програми «U-LEAD WITH EUROPE» ЦНАП забезпечили меблями, комп`ютерною технікою та електронною системою керування чергою, – повідомляє пресслужба Київської ОДА.

Привітати громаду з відкриттям ЦНАПу завітали заступник Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода, заступниця Міністра цифрової трансформації України Людмила Рабчинська, керівник відділу програм допомоги «Належне управління та верховенство права» Представництва ЄС в Україні  Ксав’є Камю, голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, заступниця Голови Місії, Перший Секретар Посольства Швеції в Україні Луїз Морсінг і директор Програми «U-LEAD з Європою» від Sida Сусанна Делланс.

«Новий ЦНАП у Фастові є яскравим прикладом децентралізації, коли всі питання вирішуються на місці максимально швидко, оперативно, доступно та прозоро. За підтримку у втіленні цієї спільної місії хочу подякувати також нашим партнерам – команді Програми Європейського Союзу «U-LEAD з Європою». Тепер ЦНАП Фастова стане стане прикладом формування прозорих офісів для інших громад України», – прокоментував Василь Володін.

Новий ЦНАП у Фастові є яскравим прикладом децентралізації, коли всі питання вирішуються на місці максимально швидко, оперативно, доступно та прозоро – Володін

Він уточнив, що загальна кількість адміністративних послуг, які надаватиме ЦНАП, складає 248 позицій. Усі працівники пройшли відповідне навчання та кваліфіковану підготовку.

«Наше завдання, щоб сучасні ЦНАПи з‘явилися в кожній територіальній громаді. Київська ОДА і надалі планує сприяти реалізації цього плану. Розраховуємо також на ініціативу безпосередньо від громад, чекаємо зворотнього зв’язку від місцевої влади та депутатів, адже покращення якості життя жителів нашого регіону є нашим спільним завданням», – резюмував Василь Володін.

Після відкриття ЦНАПу Василь Володін взяв участь у презентації Фастівського відділення Агенції регіонального розвитку, а також відвідав Костел Воздвиження Святого Хреста, українсько-польський Центр Святого Мартіна де Поррес.

Окрім цього, очільник області ознайомився з виробництвом ТОВ «Юнівест Маркетинг», яке є лідером у видавничій і поліграфічній галузях України. А насамкінець оглянув індустріальний парк «Фастіндастрі», функціональне призначення якого полягає у виготовленні будівельних матеріалів, продуктів у галузях фармацевтики, легкої та харчової промисловостей і IT-технологій, а також машинобудуванні та деревообробці.

Підписуйтеся на свіжі новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

Меру Фастова зачитали 5 пунктів прозорості влади. ВІДЕО

У Мотовилівці згорів дах приватного будинку

У Фастівській міськраді позбулися депутатів “ОПЗЖ”

Напишіть коментар