11.5 C
Київ
26.04.2024
Київська обласна рада Фастів

У Фастові вже облаштовують приміщення для дислокації тероборони

У Фастові триває облаштування приміщення для дислокації батальйону тероборони, – повідомляє Київський регіон з посиланням на допис депутата Київської обласної ради Олександра Волинця.

Для здійснення ремонтних робіт у будівлі, яку надала для дислокації Фастівському батальйону територіальної оборони міська рада, завезли найнеобхідніші матеріали, двері та вікна.

«Продовжуємо облаштовувати приміщення для дислокації Фастівського батальйону територіальної оборони. Завезено те, що попередньо визначено найважливішим: перші вікна (друга партія ще в роботі), броньовані двері, будівельні матеріали та ін.», – депутат від «Європейської Солідарності» Олександр Волинець.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте в нашому матеріалі, чому депутати Київської обласної ради нарікають на неефективну роботу обласної адміністрації:

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу Київський регіон тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #бюджетКиївщини #тероборона #територіальнаоборона #ЄвропейськаСолідарність #ОлександрВолинець

Схожі записи

У Київській облраді готують сесію на середу. Можливі кадрові рішення

У Переяславі юні патріотки і вірна Гільза зібрали гроші на бронежилет

В облраді наполягають щоб школи, садочки, лікарні і дороги добудували вчасно

Напишіть коментар