2.8 C
Київ
27.03.2024
Баришівка

Спійманий на хабарі голова Баришівської ОТГ подав апеляцію на рішення суду

Як повідомляється у фейсбук-спільноті “Баришівська селищна об’єднана територіальна громада”: “Головний хабарник Баришівської громади Вареніченко О. вже подав апеляцію до Київського апеляційного суду. Розгляд справи відбудеться 19 квітня, о 12:20. Адреса: м Київ, вулиця Солом’янська, 2А”.

Вареніченко подав апеляцію до Київського апеляційного суду

Як раніше вже повідомляв “Київський Регіон”, проблеми пана Вареніченко почалися, коли На Київщині знімали з посади голову ОТГ, якого спіймали на хабарі. Керівник патії “Удар”, яку на виборах представляв Вареніченко, теж не стала за нього заступатися. Відео:

працівниками СБУ та УСР поліції Олександра Вареніченка та його заступника Юрія Шовтя було затримано на хабарі у 25 тис. дол. США та 700 тис. гривень

Відсторонили чиновника з посади 9 квітня ухвалою Шевченківського районного суду міста Києва. До цього працівниками СБУ та УСР поліції Олександра Вареніченка та його заступника Юрія Шовтя було затримано на хабарі* у 25 тис. дол. США та 700 тис. грн.

За  цю «винагороду» хабарники гарантували двом забудовникам перемогу в аукціоні та подальшу передачу в оренду 12 га земельних ділянок під будівництво та обслуговування багатоквартирних житлових будинків. Крім того, було обіцяно і максимальне сприяння у видачі містобудівних умов.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Нагадуємо, що “Київський Регіон” вже повідомляв у матеріалі На Київщині знімали з посади голову ОТГ, якого спіймали на хабарі про спільну спецоперацію СБУ та поліції та намагання депутатів Баришівської ОТГ самостійно зняти Олександра Вареніченка з посади.

*Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Схожі записи

У Баришівській ОТГ проходили обшуки в агрофірмі

У Баришівці підтверджено діагноз на сказ у безпритульного кота

Голову райсуду з Київщини засудили до 8,5 років колонії

Напишіть коментар