10 C
Київ
29.03.2024
Гірська територіальна Громада

На Бориспільщині чоловік старости села погрожував життю односельця

Сьогодні в селі Мартусівка, що входить до Гірської ОТГ, трапився доволі неприємний випадок. Попередньо встановлено, що Віталій Семенюк, який є чоловіком старости села Мартусівка, Семенюк Людмили Олександрівни зателефонував з погрозами до мешканця села Олександра С.

ОБЕРЕЖНО! НЕЦЕНЗУРНА ЛАЙКА! 18+

Причиною дзвінка була лише громадська позиція останнього, бо Олександр вимагав вчасного вивезення сміття і дотримання елементарних правил благоустрою.

критика безвідповідальності старости призвела до погроз фізичної розправи від її чоловіка

Як стало відомо “Київському Регіону” – мешканці Мартусівки дедалі частіше обговорюють проблеми села у Вайбер спільноті і обурюються бездіяльністю Комунального підприємства та старости села, призначеної на посаду, всупереч зверненню більш ніж 200 підписів мешканців. Підписи людей були проігноровані, як і проблеми благоустрою. Натомість критика безвідповідальності старости призвела до погроз фізичної розправи від її чоловіка до одного з самих активних жителів.

Але це не перша спроба. Вчора 27.04.2021 пану Олександру також надійшли погрози в телефонному режимі від невідомої особи з невідомого номеру, після чого він викликав поліцію та написав заяву. Сьогодні погрози продовжилися, але цього разу вдалося записати розмову, а за голосом та манерами було легко впізнати чоловіка старости с.Мартусівка.

Варто зауважити, що до того, Віктор Семенюк вже вдавався до погроз жительниці с. Мартусівка, а нині депутату Гірської сільради Петрашенко Тетяні, та непрямих погроз жителю с. Гора, громадському активісту та голові ГО «А-ГОРА» Дідку Олександру за аналітику закупівель та виявлення підроблення рішення і протоколу сесії Мартусівської сільської ради влітку 2020 року, коли Семенюк Людмила обіймала посаду секретаря.

погроза вбивством є кримінальним злочином згідно Кримінального Кодексу України ст.129

Нагадуємо, що погроза вбивством є кримінальним злочином згідно Кримінального Кодексу України ст.129

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

На Бориспільщині через карантин скасували святкування Дня громади

Мега-кладовища на території Бориспільського району не буде – КОДА

Під Києвом планують будівництво крематорію та величезного кладовища

1 коментар

Житель села 27.01.2022 о 08:02

Відразу видно , що Олександр гавно ще те ! В селі таким не місце .

Відповіcти

Напишіть коментар