10 C
Київ
29.03.2024
Підприємництво

Радник Кличка презентував проєкт, в якому він безкоштовно допоможе підприємцям

Максим Бахматов запускає програму трансформації бізнесів. Прийняти участь можуть компанії, що перебувають у кризовій ситуації, повідомляє радники мера Києва та Голова громадської організації “Офіс Трансформації” на своїй Facebook-сторінці.

Увага всім підприємцям!
Від власників невеличких кав’ярень до акціонерів величезних заводів.
Я готовий трансформувати ваш бізнес.
За осяжний строк.
Безкоштовно!

Проєкт націлений на допомогу підприємствам, що перебувають у кризовій ситуації або бажають зростати більш динамічно. Усе проходитиме у формі класичного консалтингу та кризового менеджменту. Бахматов відбере два-три бізнеси. З ними він буде на практиці ділитися порадами, як можна покращити прибуток, обіг та ефективність.

“Я запускаю проєкт, де буду на практиці ділитись з вами всім тим, чому навчився керуючи величезними та малими проєктами. І цим постом я шукаю тих підприємців-добровольців, які досягли рівня, готові до змін та готові кардинально міняти підходи. Цей проєкт, в першу чергу освітній. В ньому я, з вашою допомогою, покажу, як за короткий час можна відремонтувати те, що не працює. Або працює не ефективно”, – йдеться в повідомленні пана Бахматова.

я покажу, як за короткий час можна відремонтувати те, що не працює

Для цього Бахматов шукає кризові бізнеси, які хочуть рости більш динамічно. “Чим гірше, тим краще» це саме те, що я шукаю. Мені потрібні ті, хто готовий визнати, що їхні справи не йдуть і ті, хто готовий не «дослухатись», а слухатись та не «брати до уваги» мої рішення, а виконувати їх”, – пише Бахматов.

Мені потрібні ті, хто готові визнати, що їхні справи не йдуть, і ті, хто готові не «дослухатись», а слухатися, не «брати до уваги» мої рішення, а виконувати їх, — наголошує Бахматов

Долучитися до проєкту можуть бізнеси будь-яких розмірів: від невеликої кав’ярні до масштабних підприємств. Для участі слід заповнити цю форму та чекати результатів відбору.

Для трансформації до 20 квітня будуть обрані 2-3 компанії. Роботу над бізнесом почнуть вже 21 квітня. Решта компаній і підприємців зможуть слідкувати за процесом трансформації онлайн.

 

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Фото з фейсбук-сторінки Максима Бахматова та “Громадське”

Схожі записи

У столиці здають в оренду через онлайн-аукціони приміщення готелю “Київ”

У Таращі залучили 15 млн доларів інвестицій у переробне підприємство

У Витачеві інтегрували бізнес з автентикою культурної спадщини. ФОТО

Напишіть коментар