12.6 C
Київ
26.04.2024
Біла Церква Чисті водойми

У Білій Церкві обурилися захаращеним станом набережної

“Почистили берегову лінію від зарослів, сміття. А тут таке… Чи то так народжуються шини? Може це нова технологія?”, – обурюється побаченим жителька Білої Церкви Інна Гура у своєму дописі на фейсбук-сторінці.
Почистили берегову лінію від зарослів, сміття.
А тут таке… Чи то так народжуються шини?
Може це нова технологія?
“Місто намагаються зробити більш привабливим для туристів, мешканців. Шикарна набережна, де тепер можна прокататись безпечно на велосипеді, прогулятись з візочком подалі від машин…”, дивується пані Інна.
Публікація визвала жваву дискусію серед жителів Білої Церкви. Виявляється, покришки могли з’явитися у воді не випадково:
“То вони байдарки на берег по тим покришкам затаскують і на воду спускають. То так потрібно…”, – пояснює Саша Анатольевич. Авторка публікації на це категорично заперечує: “Де це так потрібно!? Це сміття! Ще й небезпечне! Ви розумієте як ці колеса забруднюють водойму?”.
Її підтримує і Олександр Мовчанюк, який дивується що доводиться використовувати такі “технології”: “Погодьтесь – це дикунство. Невже немає нормального способу спускати байдарки на воду? Обов’язково потрібно загадити річку і спаскудити весь вигляд?”.
Спортивне використання покришок таким чином підтверджує і Вова Михальов, який коментує: “Это лодочная спортивная станция, там скаты специально лежат. Так там байдарочники берут свои байдарки”. Жительці білої церкви Наталії Литвиненко важко примиритися з цим фактом: “Вова Михальов, ніколи не лежали, а тут раптом якийсь кулібін знайшовся, тонну шин у воду! І по місту, в кожному дворі багатоповерхівок теж клумбочки і лєбєді потрібні?”
“Київський регіон” з розумінням ставиться до потреб спортсменів, але сподіваємося що мер міста пан Дикий і виконком міськради Білої Церкви зможуть забезпечити потреби веслувальників більш сучасними технологіями.
Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

У Білій Церкві перевізник відмовляється від маршрутів через збитковість

У Білій Церкві відбулися громадські слухання генеральних планів двох секторів міста

Київський та Білоцерківський онкологічні диспансери об’єднали

Напишіть коментар