11.5 C
Київ
24.04.2024
Бориспіль Підприємництво

Бориспільська райрада оголосила онлайн-аукціон з оренди офісного приміщення у центрі міста

Комунальне підприємство Бориспільської районної ради “Зубр” виставило на державні онлайн-аукціони для оренди офіс у центрі міста. Електронні торги відбудуться у державній системі Прозорро.Продажі 14 червня. 

Нежитлове приміщення площею 128,4 кв.м. розташоване у будівлі банно-прального комбінату “Лотос”, у центрі Борисполя, за адресою Київський шлях, 79-А. 

Офіс займає два поверхи. Зроблено капітальний ремонт, є два окремі санвузли, а також кухня з меблями. Кабінети обладнані кондиціонерами, конвекторами, також є столи зі стільцями, тумби та шафи. Приміщення має окремий вхід, обладнане сигналізацією, є парковка. Обмеження за цільовим призначенням відсутні.

Стартова ціна лота — 16400 грн

Щоби взяти участь в аукціоні, потрібно обрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі. Зареєструватися на ньому та подати заявку. Цінові пропозиції приймаються до 20:00 13 червня.

Від початку повномасштабної війни у Київській області відбулися 842 аукціон з оренди  комунального майна, це найбільший показник серед регіонів України. Аукціони принесли громадам загальний дохід у майже сім мільйонів гривень.

До державних аукціонів може долучитися кожен, хто має на це визначене законом право. Електронні торги забезпечують прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак – справедливу ринкову ціну лота. Таким чином є можливість орендувати унікальну нерухомість, яку може виставити тільки держава або громада. 

Знайти об’єкти у будь-якій області за потрібними параметрами можна у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України.  А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA) або уряду.

Схожі записи

Ветерани АТО Борисполя звинуватили архітекторку міськраді у беззаконні

На Бориспільщині заборонили діяльність російської церкви

Прокуратура заблокувала будівництво школи на Бориспільщині

Напишіть коментар