11.5 C
Київ
24.04.2024
Ірпінь Підприємництво

В Ірпені оголосили онлайн-аукціон з оренди комунального нежитлового приміщення

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради виставив на державні онлайн-аукціони для оренди частину нежитлового приміщення (цоколь) у м. Ірпінь. Електронні торги відбудуться у державній системі Прозорро.Продажі 18 липня.

Площа частини нежитлового приміщення (цоколь), яке доступне для оренди, понад 131 квадратний метр. Знаходиться у м. Ірпінь на вул. Тургенівська, 17. Цільове призначення – розміщення організації для проведення занять. Термін договору – 2 роки. Щодо додаткових умов оренди, то здійснення невід’ємних поліпшень можливе тільки у разі надання орендодавцем письмової згоди на поточний та/або капітальний ремонт майна. Об’єкт під’єднаний до електро-, водо- та теплопостачання. Газопостачання відсутнє.

Стартова ціна – 9 тис. грн. Для участі в аукціоні необхідно обрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі. Зареєструватися на ньому та подати заявку.

Пропозиції приймаються

до 20:00 17 липня

 Від початку повномасштабної війни у Київській області відбулися 893 аукціон з оренди комунального майна. Це — найбільший показник за кількістю зданих в оренду обʼєктів серед регіонів України. Аукціони принесли громадам області загальний дохід у понад сім мільйонів гривень.

До е-аукціонів може долучитися кожен, хто має на це визначене законом право. І орендувати за ринковими цінами унікальну нерухомість, яку виставляє тільки держава або громада.

Щоби орендувати об’єкт державної або комунальної власності потрібно:

  • знайти на сайті Прозорро.Продажі бажаний об’єкт оренди, щодо якого оголошений аукціон;
  • обрати авторизований майданчик та зареєструватися на ньому;
  • подати заявку на участь в аукціоні через особистий кабінет на майданчику, сплатити реєстраційний та гарантійний внески;
  • взяти участь в аукціоні;
  • підписати протокол та договір оренди.

Об’єкти  в усіх областях під потрібні параметри можна знайти у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України.  А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

 *Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA) або уряду.

Схожі записи

В Ірпені затримано двох кілерів. Фото

Другий день горить заплава річки Ірпінь. Фото

В Ірпені міськрада незаконно обмежує діяльність квартальних комітетів

Напишіть коментар