9.8 C
Київ
25.04.2024
Бориспіль Кримінал

Ексклюзивне відео затримання СБУ депутата Бориспільської райради

“Нє сопротівляйся” – саме цими словами співробітника СБУ завершилося затримання депутата Бориспільської районної ради Юрія Будюка. Відео:

 

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала депутата на вимаганні хабара. Згідно інформації “Київського регіону” сума хабара становила 40 тисяч доларів. Автівку затриманий припаркував дуже символічно біля знаку “40”.

Депутата затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Пан Будюк народився 22 листопада 1977 року та проживає у м. Київ. Депутатом у Борисполі він став минулої осені. Набраних 138-ми голосів на виборах було недостатньо для отримання мандату, але тут пану Будюку слушно допоміг високий номер у партійних списках “Слуги народу”.

Як з’ясувало слідство, депутат райради вимагав 40 тис. доларів з приватного нотаріуса за невтручання в її роботу.

Зокрема, під час ряду зустрічей із нотаріусом депутат запевняв, що у разі ненадання йому грошей, він використовуючи свої зв’язки з особами, уповноваженими на виконання функцій держави, позбавлять її свідоцтва про право на заняття нотаріальною діяльністю.

Аби приховати свою протиправну діяльність депутат намагався отримати кошти у вигляді криптовалюти через мережу обмінних пунктів.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L
Згідно інформації, розміщенної на сайті ЦВК Юрій Будюк має вищу освіту, є безпартійним та тимчасово не працює. Має довідку про відсутність судимості.
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Схожі записи

Літак рейсу з Дубаї до Борисполя вимушено приземлився у Єревані

У Борисполі школярка виборола право представити своє наукове досягнення у Швеції

В ірпінській школі чиновники влаштували гулянку з алкоголем

Напишіть коментар