6.7 C
Київ
19.04.2024
Бориспіль Мистецтво Школа

Юна школярка з Борисполя здобула перші місця на чотирьох музичних фестивалях

Олена Калініченко, учениця Бориспільської дитячої музичної школи (2 клас, естрадний вокал, викладач Ірина Климук) перемогла на міжнародних фестивалях, які пройшли в останній тиждень квітня 2020 року, – повідомляє портал «Це Бориспіль».

Так, на міжнародному фестивалі-конкурсі “Зоряний олімп”, який проходив у Полтаві, Олена отримала диплом лауреатки І ступеня в номінації “Вокальне мистецтво”, жанр “Естрадний вокал”, ІІ вікова категорія. На дистанційному міжнародному фестивалі-конкурсі “Україна єднає світ”, який проходив у Києві, нагороджена дипломом І ступеня в номінації “Естрадний вокал” серед дітей віком від 10 до 13 років і мпеціальним диплом від членкині журі – Заслуженої артистки України Пирогової Тетяни – Енергія світла. А також в Олени І місце у Номінації Розмовний жанр.

На міжнародному конкурсі-фестивалі музики, пісні, танцю та декоративно-прикладного мистецтва “Талановиті діти України” (приходив у Києві 25.04.20 р.) нагороджена дипломом І ступеня в номінації “Естрадний вокал”, Toy (Netta Eurovizion Song), молодша вікова категорія. На фестивалі “ALL Ukrainian online competition” також стала лауреатом І премії в номінації “Естрадний вокал”, вікова категорія 8-10 років.

«Оленка також здобула перемоги і в інших номінаціях, а саме:
– 1 місце в інструментальному жанрі (фортепіано) на Всеукраїнському фестивалі All Ukrainian Online Competition Vita-Vita Fest
– Гран прі у номінації “Розмовний жанр” на Міжнародному конкурсі “Талановиті діти України”»
. – про це, нам повідомила мама Тамара Калініченко.

Також, мама Оленки подякувала наставникам, Татяні Колосовій (викладач грі на фортепіано у ДМШ), Світлані Бевз (керівник студії Художнього слова при Бориспільському театрі “Березіль”), Ірині Климук (викладач естрадного вокалу при ДМШ) та Олені Мелащенко (улюблений класний керівник).

Колектив інтернет-видання “Це Бориспіль” вітає Олену Калініченко з перемогою в цих конкурсах та бажає продовжити свій розвиток у цьому напрямку. Хто знає, може за кілька років її ім’я та її вокальні таланти знатимуть не тільки в Борисполі, але й у всьому світі.

Схожі записи

У Києві презентували книжку про Медвинське повстання

Мега-кладовища на території Бориспільського району не буде – КОДА

За рік художник створив у Києві більше 20 муралів

Напишіть коментар