6.7 C
Київ
19.04.2024
Бориспіль Міська рада

На сесії Бориспільської міськради фракції «ЄС» не дали виголосити заяви

Фракції «Європейська Солідарність» не дали виголосити дві заяви на сесії Бориспільської міської ради, хоча про них повідомлялося заздалегідь. Про це на своїй сторінці в «Фейсбук» пише депутат Київської обласної ради від «Європейської Солідарності» Володимир Горковенко.

За його словами, до вчорашнього дня виголошення заяв на сесії було нормальною практикою і ніколи не було цензури на виступ.

Фото із “Фейсбук” Володимира Горковенка

Як стверджує депутат, заява стосувалася «пародії на вибори», які відбулися на  округах номер 50 та 87, а інша, – щодо зрадників, які на найвищих щаблях державної влади «зливають» спецоперації наших спецслужб російській ФСБ.

керівництво міста чомусь вирішило, що «їхня хата скраю

«Але, керівництво міста чомусь вирішило, що «їхня хата скраю», що фальсифікація на виборах їх не обходить, а зрада наших воїнів – це нормальне явище з категорії «какая разніца». Таке враження, що Бориспіль знаходиться не в Україні, а загальнонаціональні проблеми облітають місто стороною», – відзначає Горковенко.

Депутат припускає, що в такий спосіб місцева влада намагається не привертати увагу Києва.

«Одним словом, велика політика – це багато галасу, а багато галасу – це багато уваги з Києва, а якщо багато уваги, то складніше займатися «дерибаном»…, – резюмує Горковенко.

 

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Схожі записи

Секретар міськради Байчас закликав не розхитувати ситуацію у Борисполі. ВІДЕО

Поліція звертає увагу влади Ірпеня на один з найбільш криміногенних закладів у місті

В Українці за єврокошти міськрада знищила головний барельєф міста

Напишіть коментар