10.9 C
Київ
24.04.2024
Бориспіль Міська рада

У мери Борисполя «слуги» можуть висунути екс-регіонала

Голова Бориспільської райради, екс-регіонал Владислав Байчис розглядається як кандидат на посаду мера Борисполя. Таку інформацію повідомило джерело в обласному виборчому штабі «Слуги народу».
За словами джерела, питання про висунення Владислава Байчиса практично вирішене. В області переконують, що саме ця кандидатура може достойно провести вибори і навіть виграти у діючого  міського голови Анатолієм Федорчуком. Паралельно екс-регіонал формує список «слуг» і до Бориспільської районної ради. 

Раніше на посаду мера Борисполя розглядалася кандидатура депутата міської ради від «Нашого краю» Ігоря Шалімова. Саме він був присутній під час презентації бориспільської команди за участю нардепа та керівника обласного штабу «Слуги народу» Олександра Дубінського у серпні.

Але напередодні Ігор Шалімов опублікував відеоролик в якому заявив, що «планує балотуватись у депутати міськради Бориспільської ОТГ». Жодного слова про посаду міського голови не сказав.

Варто зазначити, що батько Ігоря Шалімова, Володимир Шалімов також є депутатом міської ради і очолює міський осередок партії «Наш край». Саме цю партію має намір вести на вибори діючий мер Анатолій Федорчук. Раніше, в медіа повідомлялося, що у Борисполі команда «Слуг народу» підігрує діючому міському голові і вони навіть проводять спільні заходи.

Схожі записи

У Бориспільського району сьогодні з’явилася власна Вікіпедія

Секретар міськради Борисполя досі займає кабінет голови Бориспільської райради – Горковенко

У четвер судитимуть мера Обухова Олександра Левченка та його пособників

Напишіть коментар