10.4 C
Київ
24.04.2024
Кримінал Міська рада Українка

Під домашній арешт відправлено в.о. мера Українки Тетяну Кучер

Рішенням Голосієвського суду м.Київ в.о. міського голови міста Українки Тетяну Кучер сьогодні було відправлено під домашній арешт до квартири матері одного з депутатів Української міської ради – повідомляється у дописі “Трипільського краю”.

Докладніше про перебіг подій розповідає журналіст телеканалу “1+1” Володимир Тимофійчук в ефірі на своїй фейсбук-сторінці.

«Іронія долі», або як Тетяна #Кучер змушена буде два місяці перебувати під цілодобовим домашнім арештом у свого колишнього бойфренда)) Адже у своїх поясненнях секретарша вказала адресу депутата української міськради Максима Вінніка)) Цікаво, чи візьмуть вони до себе Сергія Брусило?!))Перша частина відео 👉 https://www.facebook.com/timofiychuk/videos/3071642169553839

Опубліковано Володимиром Тимофійчуком Пʼятниця, 24 квітня 2020 р.

«Іронія долі», або як Тетяна #Кучер змушена буде два місяці перебувати під цілодобовим домашнім арештом у свого колишнього бойфренда)) Адже у своїх поясненнях секретарша вказала адресу депутата української міськради Максима Вінніка)) Цікаво, чи візьмуть вони до себе Сергія Брусило?!)), – дописує Тимофійчук.

Нагадаємо, що тиждень тому, напередодні «чистого четверга» Українка стала свідком наступного етапу роботи СБУ, а саме затримання одного з фігурантів справи – секретаря Української міськради Тетяни #Кучер. Їй інкримінується вчинення злочину, передбаченого статтею 191 ККУ – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Як все відбувалося – у відео з місця подій в Українці та Миронівці від Євген Цяпенко, співзасновника Громадської організації “Трипільський край”

СБУ ПРИЙШЛО ЗА СЕКРЕТАРЕМ МІСЬКРАДИ УКРАЇНКИЖителі нашого міста чудово пам'ятають вересень минулого року. Обшуки у міськраді, які провели у п'ятницю 13-го співробітники Служба безпеки України стали першим чорним дзвіночком для кримінальної шайки, яка засіла в Українська міська рада. Напередодні «чистого четверга» Українка стала свідком наступного етапу роботи СБУ, а саме затримання одного з фігурантів справи – секретаря Української міськради Тетяни #Кучер. Їй інкримінується вчинення злочину, передбаченого статтею 191 ККУ – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.Як все відбувалося – у відео з місця подій в Українці та Миронівці від Євген Цяпенко, співзасновника Громадської організації "Трипільський край"

Опубліковано Трипільський край Середа, 15 квітня 2020 р.

#КиївськийРегіон #Київщина #Українка

 

Схожі записи

У Бучі можуть залишити без квартири відомого журналіста та історика

Ірпінь може назвати себе хоч центром Марсу, – нардеп Безгін

При будівництві школи у Петропавлівській Борщагівці вдвічі перевищили бюджет тендеру

1 коментар

донецьк 24.04.2020 о 21:18

шо значить гарна дівчина. Он скільки ухажорів навкруги в’ється. З такою красотою таня і на зоні не пропаде

Відповіcти

Напишіть коментар