6.7 C
Київ
19.04.2024
Бориспіль Міська рада

У Борисполі «Європейська Солідарність» заявляє про провокації проти партії

«Європейська Солідарність» у Борисполі бере участь у місцевих виборах 2020 року в оновленому складі. Водночас лідер міського осередку партії Дмитро Гопанчук не буде балотуватися до ради Бориспільської ОТГ.

У партії заявили, що проти їхньої команди готуються провокації й тонни брудних матеріалів, адже завжди б’ють тих, хто попереду.

«Аби мінімізувати цей бруд я, як голова місцевого осередку «Європейської солідарності», вирішив не брати участі у виборах до Бориспільської ОТГ. Це європейська практика та цінності, які й сповідує наша партія. Наша команда – це ті, хто не зраджував громаду та її інтереси», – заявив Дмитро Гопанчук.

Політик запевнив, що для того, щоб довести, що усі звинувачення проти нього – це брудна фальсифікація та цинічна брехня, йому не потрібен мандат чи якась посада. «Мені нічого приховувати і нічого боятися. Тим не менше хочу розчарувати своїх «недругів» – не дочекаєтесь! я залишаюся у політиці», – сказав партієць.

За словами лідера обласної організації партії «Європейська Солідарність» Георгія Цагареішвілі, Дмитро Гопанчук залишається у команді «Європейської солідарності» та очолює виборчий штаб під час виборів у Бориспільській ОТГ. «Не брати участі у виборах до цієї громади було його особистим рішенням про що керівництво партії він повідомив заздалегідь», – повідомив він.

Схожі записи

Прокурор просить 5 років ув’язнення керівнику аеропорту «Бориспіль»

За секретарем міськради Українки прийшла Служба безпеки України. ВІДЕО

У Переяславі нейтралізовано угруповання відомого кримінального авторитета

Напишіть коментар