7.7 C
Київ
18.04.2024
Ржищів Транспорт

У селі поблизу Ржищева сьогодні асфальтують нову дорогу

Сьогодні у селі Півці асфальтують вулицю Центральна. Як повідомляє Газета Ржищівської ОТГ “Ржищівський вінок”:Перевірили товщину та ширину укладання асфальтного покриття- висота після утрамбовування – 5 см, ширина-5 метрів. Виконання робіт відповідає проєкту”.

В.о.старости сіл Півці та Онацьки Igor Avramenko. зазначив, що підрядник дуже ретельно виконує роботи і місцями укладає товщий шар асфальту для того, щоб вирівняти дорогу, а заступник міського голови Ржищева Юрій Терещенко розповів, що окрім запланованих по проєкту робіт підрядник погодився залатати ями на початку вулиці та розширити в‘їзд з регіональної дороги у село.

 

Якість роботи перевіряла і в.о. міського голови Ржищева Кристина Черненькая, яка привітала  жителів села з новою, якісною дорогою: «вулиця Центральна- це основна артерія села, адже тут знаходиться і школа, і старостинський округ, а поруч і церква. Людям не доведеться оминати ями- вони будуть ходити по гладенькій новенькій дорозі. Думаю, кожен житель села радітиме, коли їхатиме чи йтиме такою дорогою».

#КиївськийРегіон #Київщина #Ржищів

Схожі записи

У Києві перевізники узгодили умови нових стандартів у маршрутках

Завтра по всій Київщині очікуються сильні тумани

На Київщині працюють над формуванням сучасної електронної карти області

Напишіть коментар