2.1 C
Київ
20.04.2024
Волонтерство Карантин Обухів Українка

На Обухівщині до видачі необхідних під час карантину речей долучилися учасники АТО

Як і колись у 2014 р., ми знову об’єднуємо зусилля. Уже кілька разів виходили з правоохоронцями в патрулі. І, тим більше, наша допомога знадобиться тепер. Адже, у зв’язку з відкриттям блокпостів, у правоохоронців просто не вистачає людей. Тож знову плануємо патрулювання з поліцією Обухова та району. Наші люди професійно підготовлені, в тому числі, чудово знають домедичну допомогу і забезпечені аптечками», – вважає Голова Спілки учасників АТО в м. Українка, член ГФ «Самооборона Обухівщини» Олексій Відоменко та керівник Волонтерського штабу «Європейської Солідарності» м. Українки.

У придбанні приладів для безконтактного вимірювання температури – пірометрів та захисних масок нам дуже допоміг Георгій Цагареішвілі, Керівник обласного Волонтерського штабу «Європейської Солідарності», – продовжує Олексій Відоменко.

Це ті речі, які першочергово мають бути зараз у правоохоронців, зокрема під час патрулювання та роботи на блокпостах. Завдяки сучасній техніці для дистанційного вимірювання температури поліція зможе проводити перевірку громадян більш оперативно, – розповів Георгій Цагареішвілі.

Також, розуміючи, що робота Штабу набирає обертів і її треба максимально оптимізувати, Георгій Цагареішвілі забезпечив волонтерів автомобілем. Передусім – задля організації допомоги літнім людям та перевезення медиків на роботу і додому.

Також, ми вже почали розвозити набори з харчовими продуктами. Але наголошую та закликаю це робити і всіх інших волонтерів – ми ретельно дотримуємося усіх санітарних норм під час карантину! Люди це бачать, і тому довіряють нам. Дуже важливо мати спеціальний одяг, обов’язково змінювати рукавички після кожного контакту з людиною. Лише дотримуючися таких, майже військових принципів дисципліни, ми не нашкодимо, а допоможемо людям, – наголошує “Київському регіону” Олексій Відоменко.

Контактний телефон Олексія Відоменка, Голови спілки учасників АТО та керівника Волонтерського штабу «Європейської Солідарності» м. Українка – 067 999-88-13.

#КиївськийРегіон #Київщина #Обухів #Українка

Схожі записи

На Бориспільщини священникам рекомендували пройти еспрес-тест на COVID-19

Постраждалим від війни дітям Київщини допоможуть психологи на Прикарпатті

Кількість захворівших на коронавірус в Обухові збільшилася майже вдвічі

Напишіть коментар