15.4 C
Київ
20.04.2024
Вишневе Кримінал

У Вишневому впіймали чоловіка який викрадав велосипеди

Працівники Вишнівського відділення поліції затримали серійного крадія велосипедів

На початку поточного року до Києво-Святошинського відділу поліції надійшли повідомлення від мешканців житлового кварталу, що в с. Софіївська Борщагівка стосовно низки скоєних крадіжок велосипедів.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку затримали 38-річного жителя міста Вишневе, який ґрунтовно підозрюється у скоєнні цих злочинів.

Встановлено, що чоловік раніше судимий за скоєння аналогічних правопорушень. Також за вчинення ряду злочинів судом йому обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт. Однак за порушення цих умов, визначених судом, він перебував у розшуку.

Також працівники сектору кримінальної поліції встановили місцезнаходження викрадених речей, які вилучено відповідно до КПК України та повернуто власникам.

За усіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 КК України та розпочате досудове розслідування.

Затримана особа перевіряється на причетність до інших аналогічних злочинів, вчинених на території Київської області та столиці.

Валерій Євтушенко

Схожі записи

Колишньому голові Підгірців прокуратура оголосила про підозру

В Українці сесію міськради завтра проведуть у приватній квартирі. Документ

У Вишневому оператор вирішив відключити частину будинків від гарячої води

Напишіть коментар