6.7 C
Київ
19.04.2024
Бориспіль Транспорт

Водій маршрутки у Борисполі висадив жінку з дітьми, бо не зміг дати решту за квиток

“Дякую Бориспіль «Автосервіс» – пасажирськi перевезення, за ваших чемних водіїв, які виставляють жінок з дітьми з автобусу”, – з сумом глузує Яна Іванова у дописі у фейсбук-групі ‎Бориспіль для всіх.
Зі слів жінки, “їхали сьогодні 10.01.2020 від зупинки Стара Прага до Орбіти, зайшли в 317 (АІ 9874 НХ) і в мене було 200 гривень, так водій виставив нас з дитиною з автобусу, бо в нього немає чим мені дати решту”.
Про необхідність роботи з водіями нагадує Дмитрий Токарский: “Водіїв треба виховувати, бо можуть пасажири це зробити своїми силами, через міську раду, спілку… Чортів понабирали з трактора…”, а Яна Тютюн пригадує схожу ситуацію: “Мне тоже говорил водитель этих маршруток ищи меньше деньги, у меня нет сдачи! Спрашиваю, по салону искать? Под сиденьем? Где в автобусе искать? Бурчал, возмущался, причитал, в итоге ехала не оплатив!”
Представник Автосервіс оперативно відреагував на цей інцидент та приніс вибачення за дії свого водія: “Просимо вибачення, ми проведемо відпвідну перевірку дій водія”.
#КиївськийРегіон

Схожі записи

У Борисполі рятувальника облили з пожежних стволів. Відео

З понеділка максимально дозволена швидкість руху у Києві – 50 км/год

Перелік вулиць Києва де буде дозволений рух зі швидкістю до 80 км/год

Напишіть коментар