11.5 C
Київ
26.04.2024
Інфраструктура Твоя Громада

Відкрито провадження проти Пухівської сільської ради

До Київського окружного адміністративного суду звернувся Деркач Валерій Миколайович з позовом до Пухівської сільської ради Броварського району  в якому просить суд:

– визнати протиправним та скасувати рішення Пухівської сільської ради Броварського району Київської області від 14.09.2018 року №1088-XХІХ-VII про відмову в наданні земельної ділянки;

– зобов`язати Пухівську сільську раду Броварського району Київської області надати Деркачу Валерію Миколайовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,20 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, згідно з викопіюваннями доданими до заяв від 12.04.2017 року.

Визнавши подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі, керуючись статтями 171243 та 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя Терлецька О.О. ухвалила відкрити провадження в адміністративній справі та розпочати підготовку справи до судового розгляду.

Судове засідання відбуватиметься 6 лютого 2020 року о 09:30 год. в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під`їзд, 10-й поверх).

#КиївськийРегіон #Пухівська_сільска_рада #Київський_окружний_адміністративний_суд

Схожі записи

У Ржищеві триває підготовка до зими. Купили нову техніку

Управління поліції охорони Київщини проводить конкурс на вакантні посади

У Вишгороді досі працює шлагбаум на дорозі до маєтку Януковича

Напишіть коментар