3.3 C
Київ
19.03.2024
Влада Твоя Громада

СБУ повинно реформуватися – Іван Баканов

 

Голова Служби безпеки України Іван Баканов ознайомився з результатами діяльності за минулий рік Головного управління СБУ в Києві та Київській області. Він оцінив професійні здобутки в діяльності Управління, але водночас наголосив на необхідності посилити роботу за ключовими напрямками для більш ефективної протидії сучасним викликам, які стоять перед Україною.

«Сьогодні відбувається оновлення, перезавантаження Служби. Ми повинні реформуватися. І стати більш ефективними. Наше основне завдання – захист державної безпеки, боротьба з тероризмом, диверсіями, кіберзагрозами, розвідувально-підривною діяльністю тощо. Впевнений, що особовий склад столичного Главку здатен виконувати всі поставлені завдання та доводити ефективність нових підходів», – наголосив Іван Баканов та зазначив, що в цілому задоволений роботою Управління.

Керівник Головного управління СБУ в Києві та Київській області Сергій Болдир повідомив, що відбувається перехід на гнучку та динамічну систему роботи для оперативного і дієвого реагування на потенційні загрози національній безпеці.

#КИЇВСЬКИЙ РЕГІОН #СБУ

Схожі записи

Голову райради Обухівщини Ларису Іллєнко засуджено за хуліганські дії. Відео

Підвищення тарифів на ЖКП для мешканців Київщини буде скасовано — Олексій Чернишов

Управління поліції охорони Київщини проводить конкурс на вакантні посади

Напишіть коментар