2.1 C
Київ
20.04.2024
Бровари Інфраструктура Селищна рада

У Княжичах відмовили багатодітній матері і АТОвцю та віддали земельну ділянку родичам депутата

У Княжичах сесія сільської ради розглядала заяву багатодітної матері, яка надала повний пакет документів, як вимагає того ст.118 ЗКУ. Здається, питань у сільського голови та депутатів не мало б бути і жінка отримає земельну ділянку. Але ні!  Голова Княжицької сільської ради Броварського району Петренко Віктор Іванович невмотивовано поставив у ЧЕРГУ цю заявницю, яка має право ПОЗАЧЕРГОВОГО отримання земельної ділянки, – повідомляє у пості на своїй фейсбук-сторінці Нікітчина Ірина, мешканка с.Княжичі та депутат Броварської міської ради.

А далі більше! В той же день, на цю ж саму ділянку 7 соток сільськогосподарського призначеня отримала дозвіл на розробку проекту землеустрою інша заявниця – матір депутата сільської ради Руслана Фірсова та районного депутата Ігоря Фірсова, за для отримання якої вони запропонували внесок у 70 тис.грн.

Історія цієї земельної ділянки стала ще більш цікавою, коли ми взнали, що перед тим на цю ділянку писали колективну заяву і місцеві мешканці для облаштування дитячого майданчик і АТОвець. Всім їм було відмовлено. А от родичам депутата – ні.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Нюанси цієї дикої ситуації пояснює Нікітчина Ірина: “Я добре поінформована в земельних питаннях, оскільки до березня 2019 р. виконувала на громадських засадах обов’язки радника сільського голови з питань генплану. У мене є копія відповіді 19 червня 2019 року на звернення депутата Княжицької сільської ради Броварського району Д.А.Іванова, згідно якої списків пільгової категорії на землю не було і немає. Цинізм сільської ради зашкалює, адже на декілька днів раніше, 14 червня 2019 року, інша багатодітна родина отримала відповідь на свою заяву щодо отримання земельної ділянки, теж засвідчену головою сільської ради Петренком В.І., що її додали до списку. Наразі списки не оприлюднені, їх немає. Є лише папки звернень фізичних та юридичних осіб, протоколи земельної комісії, та відповідь: “Приходьте завтра!”.

 

“Київський регіон” вже повідомляв, що  у Боярці відбулось урочисте відкриття нового Центр надання адміністративних послуг міста Боярка – У Боярці сьогодні відкрили ЦНАП

Реалізація проекту стала можливою  за підтримки ULEAD з Європою: створення ЦНАП та міської ради Боярки.

Вже зараз доступно 89 адмінстративних послуг, включно з оформленням закордонних біометричних паспортів та паспортів громадян України нового зразка (ID-картка).

Вадим Колесник

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Фото Д.А. Іванова

Схожі записи

У Броварах затримали розбійників, що грабували АЗС. Відео

У Броварах триває скандал навколо незаконної прибудови до багатоповерхівки

Першу ділянку Київської обхідної дороги будуватимуть американці

3 коментарі

Валерій 25.12.2019 о 00:21

Хотів написати розлогий коментар, але згадав, що Княжичі вже широковідомі в Україні дивом: перестрілка між поліією і спецпризначенцями. Виявилось, що дива в Княжичах не лише з озброєними людьми, а й відбуваються також і в сільраді. Глянув нижче: там розділ “Схожі записи” – виявляється, що дива відбуваються не лише в Княжиах, а й у різних містах і місцях. Але добрі люди час від часу сповішають нас про різні дива. І це добре. може так стиха помалу Україна перестане бути “Країною чудес”.
Уже почав писати своє ім’я та адресу електронної пошти як бачу нижче біля віконечка дня вставлення позначки напис мовою, яка здалась мені англійською. Як тепер кажуть “Прогуглив” і дізнався що воно таке. Мені здалось, що в Державній мові досить слів, щоб передати таку думку. І, на жаль, впевнився, що дива таки трапляються… Щоправда не збагнув ставити біля закордонного напису “пташку”, чи ні.

Відповіcти
Ольга 27.12.2019 о 12:36

Подібні дива творяться і в Щасливому. Більше року водили за носа АТОвців та учасників бойових дій на сході України щодо виділення ділянок під забудову, але віз і нині там. Будемо йти до Президента..

Відповіcти
Валентина 28.05.2021 о 13:07

А що в Княжичах та Щасливому вже розмовляють російською мовою?? Оце так так…капець.Театр абсурду. Споконвічно розмовляли українсько,а після Закону про мову перейшли на російськую.?? Та й сама назва ЩАСЛИВЕ переведена на російську по значенню слова .Де таке бачено? Виходить ,що прізвище Швидкий ” па руськи” буде Бистрий????

Відповіcти

Напишіть коментар