27 C
Київ
26.07.2024
Бровари ФДМУ

На Київщині через е-торги можна орендувати два приміщення у будинку культури

Органи місцевого самоврядування можуть передавати своє майно в оренду виключно через «Прозорро.Продажі». Так громади поповнюють місцевий бюджет, а бізнес знаходить потрібну нерухомість. 

У селі Літки Броварського району Київської області через систему «Прозорро.Продажі» пропонують орендувати два нежитлові приміщення. Вони розташовані в будинку культури на вулиці Шевченка, 65. Термін оренди — 5 років. 

Перший лот — комунальне приміщення площею 15,5 квадратних метрів. Його стартова вартість становить понад 1,6 тисячі гривень на місяць.

Другий лот — комунальне приміщення, яке має більш ніж 28 квадратних метрів площі. Стартова вартість місячної оренди сягає понад 3 тисяч гривень.

Ці об’єкти можна використовувати для будь-якої діяльності, орендодавець не обмежує цільове призначення. Наприклад, тут можна облаштувати кабінет, офіс, дитячий гурток творчості. Також дозволена суборенда.

Онлайн-аукціони в системі «Прозорро.Продажі» відбудуться 26 травня, а заявки від учасників прийматимуть до 27 травня.

Як працює система «Прозорро.Продажі»?

Орендувати державну чи комунальну нерухомість можна через сайт «Прозорро.Продажі». Обираєте розділ «Аукціони», далі — «Оренда державного та комунального майна». Отримуєте список доступних об’єктів. Застосовуєте фільтри, наприклад, за регіоном. 

Зацікавило якесь з оголошень? Реєструйтесь на одному з акредитованих онлайн-майданчиків, що є на сторінці кожного об’єкта. І подавайте заявку на участь в аукціоні та робіть свою ставку. Переможцем стає той, хто пропонує найвищу ціну.

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

Схожі записи

У Броварах ще один хворий на китайський вірус

Внаслідок розпилення газу зі школи у Броварах евакуювали дітей

У Княжичах відмовили багатодітній матері і АТОвцю та віддали земельну ділянку родичам депутата

Напишіть коментар