8.4 C
Київ
19.04.2024
Інфраструктура Кримінал Міська рада Українка

В Українці міськрада оплатила неіснуючий ремонт багатоповерхівки

У багатьох міськрадах Київщини тривають “передноворічні жнива” в рамках яких ухвалюються диво-тендери та сплачуються не менш дивні рахунки. Одним з лідерів Київської області, як завжди є виконавча установа міста Українка.

“Київський регіон” вже неодноразово звертав увагу на дуже суперечливі дії тамошньої міськради. І ось, нова цікавинка – оплата рахунку на 118 тисяч гривень за ремонтні роботи в одній із новобудов міста. Фокус цієї проплати в тому, що роботи не відбувалися – повідовляє у своїй публікації інтернет-видання “Трипільський край”.

“Вітаємо мешканців будинку №14 по вулиці Будівельників з заміною вікон та дверей у під’їзді. Роботи оплачені згідно акту виконаних робіт”, – іронізують у “Трипільському краї”, оскількі фактично ці, вже оплачені міськрадою роботи, не проводилися.

Дуже дивує і сам факт потреби заміни вікон та дверей у лише недавно збудованій багатоповерхівці, але це вже питання до забудовника “Укржитлоінвест”. А співзасновник громадської організації “Трипільський край” Olga Nos впевнена, що порушення закону відбулося: “Роботи оплачені згідно акту виконаних робіт на 100%. Роботи виконані? Ні! Це кримінальне порушення”.

 

Також, “Київський регіон” вже повідомляв що в Українці міськрада залишила дітей без новорічних подарунків  внаслідок конфлікту між секретаркою / т.в.о міського голови Тетяною Кучер та завідуючою дитячого садочку «Сонечко» Наталею Сапожніковою, у яких виникли особисті суперечки навколо перерозподілу фінансових коштів закладу. Дійшло до того, що міськрада вирішила не фінансувати закупівлю новорічних подарунків для дітей.

Ще раніше ми писали, що в місті Українка чиновники ремонтували водогін з порушеннями 5 мільйонів у трубу!

 

#КиївськийРегіон

Схожі записи

В Українці запевняють, що великих калюж по місту більше не буде

Іван Семикін з Українки став чемпіоном світу з веслування. Фото

Броварську суддю ув’язнили на шість років з конфіскацією майна

1 коментар

Світлана 25.12.2019 о 00:38

У виконкомі міста Українки, мабуть, читають вашу газету. Тому що сьогодні я проходила повз будинок Будівельників 14 і там дійсно міняли вхідні двері у під’їзд і вікна, які поруч з цими дверима. А дітям в дитсадку “Сонечко” подурунки все ж купили, вже після скандалу.

Відповіcти

Напишіть коментар