11.5 C
Київ
26.04.2024
Новини

У центрі Борисполя поставили макет літака за 200 тисяч гривень

Керманичі Борисполя, мабуть, недовго думали яку ж таку інсталяцію запропонувати місцянам на новорічні свята. Раз, поруч є головний аеропорт країни – потішими людей літачком і встановили ось такий макет на площі перед міськрадою.

Але, як видно з коментарів під дописом Юрія Сороколата, далеко не всі бориспільці зрозуміли задум влади міста. Так, Наталія Середа ставить під сумнів правильність визначення приоритетів міськрадою: “Зараз там наверху нас тут усіх почитають і скажуть, що “цим людям вечно все не так”. Ну так а що ж такого ТАК робиться з того, що потрібно саме людям? Ну чомусь на встановлення літака, знищення зелених зон шляхом передачі землі для бізнесу є воля і дія, а на озеленення міста, оновлення/створення належної якісті комунального господарства, забезпечення належного транспортного обслуговування по місту, будівництво необхідної кількості садочків, шкіл тощо немає ані волі, ані мізків, ані толкових господарських рішень” і з нею погоджується Машуня ЗезюлькоНу зачем городу этот самолет?????? Некуда деньги девать? Лучше бы за эти деньги деткам с детдома сделали или подарки или какой-то праздник”. Irina Kurilko теж вважає, що місто витратило кошти на макет літака недоречно: “Навіщо? “Хліба та видовищ” достатньо і без літака – ялинка красива, фонтан. Бюджетні кошти повинні тратитись тільки за згодою громади!”

А Виктория Стрижеус відверто шокована: “Просто жах! Навіщо? На мою думку, площа і так гарно прикрашена! Немає більш куди спрямувати ці кошти?”.

Підозрюючи, що економити на цьому макеті літака ніхто не став, Володимир Деревінський цікавиться: “І в яку суму це обійшлося місцевому бюджету? Як новий Боїнг?”, і на його питання  Володимир Білецький інформує, 2що бюджету міста інсталяція обійшлася у 200 тисяч гривень.

200 тис грн за дві арматурини і гірлянду?” – перепитує Yury Ryasny. “Для влади 200 тисяч не сума, а для нас це 20 пацієнтів після інсульту. Ото суми при мізерні пенсії, –  розмірковує дописувач на ім’я Галина.

І все ж таки люди не втрачають оптимізму та сподіваються у наступному році на краще життя. Любомир Верига ділиться побажаннями: “Ви переймається дурницями, Годунок і вся Україна тільки у 2019 дізнались про “РОЗБІЙНИКА”, а якщо ця скульптура коштує не такі кошти як на паперах тоді буде в Борисполі ще свій “ЗЛОДІЙНИК” все покаже час, а чесно кажучи хочеться побажати їм спокійно пенсії тільки бажано вже з 01.01.2020″, а Геннадий Лунёв іронічно пропонує вдосконалити вже встановлений та оплачений макет літака: “Думаю ночью будет красиво. Предлагаю украсить фото передовиками – Федорчук, Корнейчук, Годунок”.

 

Інна Лашкул

#КиївськийРегіон

фото з фейсбук-сторінки Юрія Скоролата

 

 

 

Схожі записи

На Центренерго повністю оновлено правління

Офіційна інформація по ситуації у районах Київщини на сьогодні

Поліція Київщини закликає громадян залишатися дома

1 коментар

Ярко 23.12.2019 о 19:25

За 200 тисяч гривень гарний каркасик вийшов, мабуть на здачу пару айфоныв ще купили))))
короче органызаторові цього памятника архітектури вітаю з Новим Роком та покращеням сімейного стану.

Відповіcти

Напишіть коментар