11.5 C
Київ
26.04.2024
Будівництво Буча Екологія Збережемо ліс

У Бучі правоохоронці описують майно забудовника на Кампі

У ці хвилини поліція разом з громадою зайшли на територію незаконного будівництва в бучанському лісі поблизу Кампи – повідомляє журналістка Олена Жежера.

Зараз правоохоронці описують майно забудовника, проводять огляд території. Поруч з майданчиком  знаходяться декілька представників міськради Бучі та Тарас Шаправський – перший заступник мера Анатолія Федорука, які уважно спостерігають за діями поліції.

Сьогодні також планують зрізати незаконний паркан і відкрити доступ громаді на цю ділянку.
На жаль, дубово-грабовий ліс, який тут колись ріс, вберегти не вдалося але місцеві планують висадити нові дерева.

Тепер має постати питання демонтажу того, що вже встигли зробити забудовники – бетонних паль і фундаменту.
Мешканці Бучі сподіваються, що на цьому незаконні вирубки в лісі Бучі та будівництво на їхньому місці висоток закінчиться.

 

Раніше “Київський регіон” вже писав, що у Бучі забудовник змушує інвесторів вдруге платити за свої квартири 

Інвесторів ЖК “Голд Сіті” знову вимагають нести гроші вже новому забудовнику – повідомляє на своїй сторінці Олег Максименко у фейсбук-групі Громада Бучі. «Нам кажуть, що якщо не внести, то і зовсім їх втратимо, так як наш будинок ніхто добудовувати не буде.  Доплати виходять дуже і дуже великі, таких грошей у людей не має. Люді внесли свої гроші і оплатили 100% ще 2015 року за свої квартири і так у нас вони знецінилися”.

Нагадуємо, дане будівництво вже кілька років заморожено.

“Куда потрібно звертатися в таких ситуаціях?” бідкається та розводить руками Олег Максименко.

“Який жах, співчуваю… До Olga Vasilevskaya-Smagliuk вже зверталися?” – перепитує журналістка  Олена Жежера. В свою чергу, народний депутат України Олга Василевська відвовідає, що в курсі цієї ситуації: “Проти доплати лише кілька квартир, всі інші готові. Іншого варіанту добудови немає. Гроші повернуть після здачі будинку в експлуатацію, це буде оформлено договірними відносинами”.

Sergii Bronitskyi здивований відповіддю народного депутата Ольги Василевської, та перепитує: “Проти доплати лише кілька квартир, всі інші готові. Іншого варіанту добудови немає. Де можна подивитися протокол опитування?”.

 

Вадим Колесник

#КиївськийРегіон

Фото Олени Жежери

Схожі записи

В Ірпені розпочалося пікетування забудови пойми

Нова медична амбулаторія будується у Ржищеві

У Києві біля Арсенальної площі активізувалися будівельні роботи

Напишіть коментар