27 C
Київ
24.07.2024
Київська обласна рада Медицина

Найкращих цивільних та військових медиків нагородили на Київщині

Сьогодні український медик – у бронежилеті на кареті швидкої допомоги вивозить з “нуля” цивільних і військових поранених, у підвалі проводить наскладні операції без будь-яких умов, під обстрілами приймає пологи.

Ви – наші лікарі, медсестри, санітарки… кожної хвилини боретесь за життя інших, не думаючи про себе. Щиро вдячні за відданість людям і державі. Ви наші ангели у білих халатах. І вам неймовірна шана!, – дякує нашим Героям заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова.

Дипломи переможців обласного відбору було вручено:

  • У номінації – військовий медик Київщини – лікарю-анестезіологу КНП Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» – Олені Барановській;
  • У номінації – цивільний медик Київщини – акушерці Великодимерської амбулаторії сімейної практики сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області – Людмилі Нишенко.

Тепер маємо вірити у перемогу наших номінантів на конкурсі всеукраїнського рівня, який відбудеться вже 27 липня у День Святого Пантелеймона, на щорічній церемонії нагородження найкращих цивільних та військових медиків України «Медичним Оскаром» – відзнаками за професіоналізм та милосердя «Орденом Святого Пантелеймона» та «Медалю Святого Пантелеймона».

Підписуйтеся на наші новини:

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

Жодні політичні ігри не зламають довіру до нас – Георгій Цагареішвілі

Обухівський район має чудові перспективи для розвитку – Алла Шкуро

У селі Кучаків на Бориспільщині відремонтували дорогу

Напишіть коментар