7.7 C
Київ
29.03.2024
Міська рада Тараща

У Таращі демонструють приклад заощадження коштів громади

Міськрада Таращі вчергове дивує раціональним підходом до витрат громади. В якому ще місті Київщини ви можете побачити сучасну техніку, яка виконує різноманітні роботи по благоустрою?

А у Таращі, наприклад, весь цикл від обрізки аварійного гілля на деревах до його подрібнення і виставлення на продаж як паливо, пішло менше ніж півдня. Керівникам інших громад варто взяти це за приклад.

ТЕХНІКА у нас СВОЯ. ЛЮДИ ПРАЦЮЮТЬ

ТЕЖ СВОЇ – михайло кривошеєв

“Буревій, який торік наробив чимало біди у нашій громаді показав, що питання з аварійними деревами потрібно негайно вирішувати. На сьогодні маємо сучасну техніку, за допомогою якою наші умілі хлопці та дівчата з КП “Таращаблагоустрій” ефективно виконують свою роботу”, – розповів нам Таращанський міський голова Михайло Кривошеєв.

Як не словами, а реальними справами поліпшувати інфраструктуру громади продемонстрували у Таращі. Комунальне підприємство “Таращаблагоустрій” допомогло майстрами, а міськрада – матеріалами. Як результат, частина ремонту у міській лікарні був виконаний власними силами громади.

 

МІСЬКУ ЛІКАРНЮ

РЕМОНТУЮТЬ власними силами

Який саме об’єм роботи виконано і скільки коштів було заощадженою – дивіться у відео Євгена Цяпенка, медіапроєкт “Київський регіон”:

Також, відтепер для ремонту доріг Таращанської громади не обов’язково долучати сторонніх підрядників. Головний інженер КП “Таращаблагоустрій” Олександр Степанець розповідає про ефективність роботи нового обладнання.

Підписуйтеся на наші новини:

Лікарня у Таращі отримала чергову гуманітарну допомогу

У Таращі розробляють комплексний план просторового розвитку громади

У Таращі прийняли програму підтримки військовослужбовців ЗСУ

 

Схожі записи

У Броварах двічі за рік перейменовують одну й ту саму вулицю

Водоканал Ірпеня залишив людей на Різдво без води

Поліція почала розслідувати факт тиску на виборців у Борисполі

Напишіть коментар