7.6 C
Київ
19.04.2024
Міська рада Тараща

У Таращі відновлять стару будівлю ліцею

У Таращі розпочали реалізацію проєкту в рамках Програми з відновлення України, – повідомляється у дописі телеграм-каналу Таращанської міської територіальної громади.

Відділ освіти Таращанської міської ради вже оголосив тендерну закупівлю за предметом “Капітальний ремонт старої будівлі Таращанського академічного ліцею “Ерудит”.

Інформацію про проєкт ремонту з благоустроєм внутрішнього подвір’я навчального закладу розміщено на електронній платформі публічних закупівель Prozorro за посиланням: https://bitly.ws/3igBY.

Обсяги закупівлі визначено відповідно до кошторисних розрахунків. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

У міськраді зазначають, що очікувана вартість закупівлі визначена відповідно до середньо ринкового рівня цін та експертного звіту щодо розгляду проектної документації на будівництво.

Раніше у відео Євгена Цяпенка медіапроєкт “Київський регіон” розповідав про ремонт міської лікарні:

Також, відтепер для ремонту доріг Таращанської громади не обов’язково долучати сторонніх підрядників. Головний інженер КП “Таращаблагоустрій” Олександр Степанець розповідає про ефективність роботи нового обладнання.

Підписуйтеся на наші новини:

Лікарня у Таращі отримала чергову гуманітарну допомогу

У Таращі розробляють комплексний план просторового розвитку громади

У Таращі прийняли програму підтримки військовослужбовців ЗСУ

 

Схожі записи

У Борисполі скаржаться на непрацюючий світлофор

У Вишневому відбулися змагання серед юних дзюдоїстів Київщини

За секретарем міськради Українки прийшла Служба безпеки України. ВІДЕО

Напишіть коментар