24.10.2024
Великодимерська селищна ОТГ Волонтерство

Школі у селі Русанів передано нову мобільну котельню. ВІДЕО

Про село Русанів, яке знаходиться за 30 кілометрів від Броварів, мало розповідають і нині згадують. Окупувавши сусідню Перемогу, росіяни активно випалювали сусідній населений пункт. Околиці Русанова рясно накривали Градами, знищували будинки.

За місяць жорстоких боїв російські терористи в Русанові знищили або пошкодили з півтори сотні будинків. Деякі вулиці взагалі зникли.

село Русанів, грудень 2023 року

Русанів навесні 2022 року опинився

на першій лінії нашої оборони

За півтора року сліди війни стали менш помітні і село поступово відроджується. В тому числі і за допомоги компаній, які відповідально ставляться до нагальних потреб жителів Київщини.

ВІДЕО:

«Завдяки співпраці з компанією Кока-Кола ми вже закупили та передали у громади України 37 мобільних котелень до початку опалювального сезону. Додатково замовлено 8 мобільних котелень, що незабаром надійдуть до громад, враховуючи гостру потребу у підтримці місцевих систем теплопостачання», – заявила речниця Українського Червоного Хреста Леся Олійник під час передачі мобільної котельні у селі Русанів Великодимерської громади.

речниця Українського Червоного Хреста Леся Олійник

«Київщина отримала сім мобільних котелень різної потужності, а в цілому по Україні ми забезпечили фінансування і встановили вже сорок п’ять», – наголосив директор з корпоративних зв’язків і сталого розвитку Кока-Кола Беверіджиз Україна Андрій Бублик.

директор з корпоративних зв’язків і сталого розвитку Кока-Кола Беверіджиз Україна Андрій Бублик

Саме ця котельня підходить сюди по потужності 500 кіловат. Ми вирішили першу котельню поставити сюди до школи у Русанів, а другу до дитячого садочку у Великій Димерці, розповів заступник селищного голови Великої Димерки Олександр Куценко.

заступник селищного голови Великої Димерки Олександр Куценко

«Компанія Кока-Кола добре пам’ятає ті проблеми, з якими зіткнулися всі українці рік тому, коли почалася зима. Забезпечення теплом дитячих садочків та шкіл є для нас пріоритетним. Відповідно, компанія, як відповідальна частина цього суспільства, особливо Броварщини, де ми маємо найбільший у Європі завод, вирішили надати 3,5 мільйони доларів для того, щоб закупити котельні», – запевнив Андрій Бублик.

Котельня забезпечить теплом

школу і дитячий садочок

Ця котельня може забезпечити теплом школу і дитячий садочок, які знаходяться поруч. Мобільна котельна дуже практична. Завдяки своїй мобільності її можна перемістити, за потреби, в короткі терміни, – каже Леся Олійник.

Крім газу, ця котельня працює на альтернативному паливі – дизельному.  Тому, у випадку виникнення критичних ситуацій, вона буде забезпечувати навчальний заклад опаленням, – ділиться технічними перевагами обладнання котельні Олександр Куценко.

Русанівська гімназія

«Ми проаналізували ринок і обрали якісні модульні котельні, тому що для нас дуже важливо, щоб обладнання було на високому рівні і могло безперебійно забезпечувати тепло у школі і дитячому садочку», – підкреслила Леся Олійник.

А директор Русанівської гімназії Галина Луценко впевнена, що котельня буде служити не як альтернативна, а як основна, адже внаслідок бойових дій тут були пошкоджені опалення і частково розмерзлися котли.

директор Русанівської гімназії Галина Луценко

«Дуже вдячні керівництву Великодимерської громади, керівництву села, Українському Червоному хресту та компанії Кока-Кола за надану нову котельню», – спільно з нами радіє директор гімназії Галина Луценко.

Редакцію нашого видання «Київський регіон» надзвичайно тішить той факт, що компанія Кока-Кола спільно з Українським Червоним Хрестом не припиняють підтримку українців – надають воду та напої для постраждалих регіонів, доставляють гуманітарну допомогу, відновлюють інфраструктуру та встановлюють електро- та теплогенераційне обладнання в громадах.

#КиївськаОбласть #Русанів #КокаКола #УкраїнськийЧервонийХрест #ВеликодимерськаГромада

Підписуйтеся на наші новини:

У Мироцькому встановили нову мобільну котельню. ВІДЕО

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

Пункт надання одягу для нуждених відкриють в Ірпені

Команда волонтерів з Таращі відвідала земляків на фронті

Бориспільська лікарня отримала нове обладнання з Австрії

Напишіть коментар