29.3 C
Київ
26.07.2024
Бориспіль Медицина

У Борисполі керівник первинки написав заяву про звільнення

Керівник бориспільської первинки Євгеній Черенок написав заяву про звільнення, – повідомляють Вісті.

На посаді директора КНП «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» він пропрацював більше 5 років.

Причиною звільнення, за словами Євгенія Черенка, стали багато чинників: «Мої близькі люди знають про них, знають, як я вагався при прийнятті остаточного рішення. Але крок зроблено і треба йти далі, треба виходити із зони комфорту, продовжувати відбудовувати нашу медицину вже не на місцевому рівні, а на державному», — зазначив він та уточнив, що переходить на державну службу.

Наостанок Євгеній Черенок висловив прохання до майбутнього директора первинки, своєї команди працівників, депутатів міської ради та міського голови — берегти та цінувати вже створене, підтримувати один одного та не заважати первинці працювати.

«Мені не шкода жодної хвилини, яку я провів на посаді керівника нашого підприємства. Я пишаюся тим, що ми зробили разом зі своєю командою, тим, що ми внесли вагомий внесок у розвиток бориспільської медицини та у розвиток медичної реформи в цілому», — підсумував він..

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

Російського агента виявили у навчальному закладі Києва

Співробітники екстреної медичної допомоги Бучанської СЕМД рятували людей і під час окупації. ВІДЕО

Схожі записи

На Київщині запрацює аеромедична евакуація – міністр МОЗ

Хабарництво у лікарні в Українці? ВІДЕО

На вулицях Борисполя встановлять дорожні дзеркала

Напишіть коментар