14.3 C
Київ
25.04.2024
Коцюбинське Селищна рада

Ексочільниця Коцюбинського заявляє про інформаційну атаку

Сьогодні в Коцюбинському відбулася сесія селищної ради, на якій було прийнято рішення стосовно земельної ділянки у 7 гектарів на межі з Києвом.

Як це часто буває при дерибані землі сесія була максимально втаємничена. Але це не єдині дивні рішення Коцюбинської селищної ради, які можна зараз спостерігати. Так, як повідомляють місцеві жителі, на цьому тижні у селищі проводиться справжня “інформаційно-психологічна спеціальна операція” проти колишньої голови селищної ради.

спецоперація

в Коцюбинському?

В соціальних мережах та навіть домових чатах селища розповсюджується неправдива інформація про судовий розшук колишньої голови селищної ради Ольги Матюшиної. При цьому ці повідомлення мають анонімний характер з закликом повідомити місце перебування Матюшиної – тобто ІПСО проводиться за всіма правилами спеціальної операції, з метою відволікання уваги від тих таємних рішень по земельним питанням, які Коцюбинська селищна рада приймає під час війни.

Вже ні кого не цікавить, що суд не приймав жодних процесуальних рішень щодо розшуку Ольги Матюшиної. “Підзабулося”, що і сама справа виникла після підпалу її автомобіля та затримання одного з підпалювачів, який проживає в одному приватному будинку з теперішнім головою КСР Сергієм Данішем, а інший підпалювач втік на територію країни-агресора.

Неправдива інформація

проти Ольги Матюшиної запущена

“Замовники поширення неправдивої інформації з приводу мого розшуку зрозумілі. Питання про відповідне реагування з боку правоохоронних органів залишається відкритим”, – заявила Ольга Матюшина в ексклюзивному коментарі “Київському регіону”.

Працівники екстреної допомоги у Бучі в умовах окупації рятувати людей. ВІДЕО:

#КиївськаОбласть

У Борисполі керівник первинки написав заяву про звільнення

Як вижити на війні. Волонтерка з Гостомеля Катерина Павленко відверто про жахи окупації. ВІДЕО

Схожі записи

У Козині застелили футбольний газон як в Академії Зінадіна Зідана

Гостомельського селищного голову викрили на хабарі

У Бучі люди обурені тим, що поліція перекрила вулицю знаками STOP

Напишіть коментар