11 C
Київ
26.03.2024
Київська міська рада Патріотичне виховання

У Києві перейменують Площу Льва Толстого

Площу Льва Толстого планують перейменувати на площу Українських Героїв. Даний проєкт буде розглянуто на найближчому пленарному засіданні Київської міської ради.

Понад 20 тисяч українців підтримали її шляхом рейтингового електронного голосування в додатку «Київ Цифровий».

«Площа Українських Героїв – це уособлення всіх українських героїв, як минулого, так і сьогодення. Ми всі безмежно пишаємось воїнами Збройних Сил України, які героїчно боронять нашу Батьківщину. Водночас також українськими героями є лікарі, які в підвалах і бомбосховищах лікують і навіть оперують людей, волонтери, які під кулями доставляють гуманітарні вантажі, пожежники, які гасять полум’я від вибухів. Навіть хлібороби, які проводять посівну на замінованих полях, теж справжні герої. А якщо згадати минуле, яке в нас славетне, то в пам’яті спливають і козацька пора, і дружинники Української народної республіки, і військо Української повстанської армії. Це теж Українські Герої», – наголосили у Київраді.

У Києві знайшли вкрадену гуманітарку із-за кордону

Також у Київраді переконані, що питання перейменування площі Льва Толстого об’єднає сесійну залу, і площа Українських Героїв з’явиться в самісінькому серці нашої Батьківщини.

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

З публікацій на нашому сайті ви вже могли помітити як надзвичайно важлива редакції “Київського регіону” тема збереження навколишнього довкілля.

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі коротке інтерв’ю з депутатом Київської обласної ради Романом Титикало, яка не на словах, а реальними справами сприяє збереженню унікального природного надбання Київської області.

Поговорили про:

  • збереження природного ландшафту навколо річки Ірпінь шляхом створення заказника;
  • рятування культового місця “Казковий яр” поблизу Василькова;
  • ефективність екологічного контролю з боку держави;
  • мотивацію органів місцевого самоврядування не заробляти на природі.

ВІДЕО:

Схожі записи

Шон Пенн зіграв головну роль у новелі українського режисера

У Борисполі з’явилася можливість ознайомитися з унікальним виданням

У Києві продемонструють посмертну маску Тараса Шевченка

Напишіть коментар