7.8 C
Київ
21.04.2024
ЖКХ

Євросоюз надасть 5700 сонячних панелей для громадського сектору

За підтримки Євросоюзу до літа має отримати 5700 сонячних фотоелектричних систем виробництва італійської компанії Enel потужністю 350 Вт кожна для громадського сектору.

Сонячні панелі надійдуть в Україну за логістичної підтримки Механізму цивільного захисту ЄС та Енергетичного Співтовариства.

“Це яскравий приклад європейської солідарності в діях і того, як інвестиції у виробництво чистих технологій можуть зробити Європу більш енергетично безпечною та незалежною”, – наголосила комісаром ЄС з питань енергетики Кадрі Сімсон. За її словами, цим першим проєктом ЄС хоче розпочати ширшу ініціативу щодо підвищення енергетичної безпеки України шляхом розвитку її відновлюваних потужностей.

Встановлення максимальної кількості сонячних панелей дуже важливо в контексті підготовки до наступного опалювального сезону.

Встановлення панелей важливо

для наступного опалювального сезону

“Поступова децентралізація енергосистеми України є запорукою її безпеки та стійкості до атак з боку росії. Реалізуючи цей курс, Міністерство енергетики буде спиратися на стимулювання розвитку зеленої енергетики. Зокрема, сьогодні критично важливо розширити можливості для автономного живлення об’єктів, які забезпечують функціонування країни”, – наголосили у Міненерго.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

У Миронівці аграрна компанія зливає небезпечні відходи виробництва людям у городи. ВІДЕО

Схожі записи

Київводоканал підвищує тарифи на водопостачання та водовідведення

Порядок юридичного відновлення артезіанських свердловин на Київщині

Населення Київщини заборгувало за тепло і газ більше мільярду гривень

Напишіть коментар