12 C
Київ
27.04.2024
Будівництво Київ Київська міська рада Оболонь

Жителі Оболоні сподіваються на підтримку мера Кличка

Жителі Оболоні знову порушують питання про ігнорування їх прав на комфортне життя та якісний розвиток інфраструктури району.

Киянам не подобається, що у Київраді вже зареєстровано проєкт рішення про поновлення договору оренди забудовнику “Інтергалбуд” стосовно земельної ділянки під ТЦ “Полярний” та готовими житловими будинками. Вони вважають, що у влади є достатньо підстав для розірвання цього договору.

у влади є достатньо підстав

для розірвання цього договору

Нагадаємо, що ще у 2021 році жителями Оболоні було подано успішну петицію, в якій зазначалося, що кияни виступають категорично проти знесення торгівельного центру «Полярний» для будівництва на його місці п’яти 25-поверхових житлових будинків.

Адже, дана проєктна забудова здатна не тільки знищити ТЦ, але й покласти на лопатки всю існуючу соціальну інфраструктуру району, – вважають оболонці.

Куди ходити в школу, дитячі садочки, поліклініки та яким транспортом їхати до метро, коли з’являться тисячі нових мешканців?

Чий же бік обере київська влада:

громади чи забудовника?

Два роки тому мер Києва Віталій Кличко навіть підтримав петицію. Але зараз, на думку авторів публікації, все йде до того, що міська влада саботуватиме думку мешканців Оболоні і може дати хід забудові.

В той же час, на Оболоні радіють факту початку будівельних робіт зі спорудження приватної школи на проспекті Івасюка, 10-в. Зараз там триває активне розкриття котловану.

Тож є надія, що в Оболонському районі з’явиться, хоч і приватна, але нова сучасна школа.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

У Миронівці агрокомпанія зливає небезпечні відходи виробництва людям у городи. ВІДЕО

Схожі записи

Один загиблий та двоє поранених внаслідок ракетного удару у Києві

КМДА обіцяє перетворити полігон №5 на екологічно безпечний об’єкт

На Лівому березі столиці відкрито величезну ковзанку

Напишіть коментар