11.5 C
Київ
25.04.2024
Ірпінь Київська обласна рада Патріотичне виховання

Створення заказника «Ріка-Герой Ірпінь» розглянуть на сесії обласної ради

На Київщині створюється ландшафтний заказник Ріка-Герой Ірпінь». Це спільний проєкт Комісії з питань екологічної політики Київської обласної ради та Київського еколого-культурного центру (КЕКЦ), – повідомляє депутат Київської облради Роман Титикало.

“Київський регіон” вже писав, що планується взяти під охорону фрагменти річки Ірпінь на всій території Білогородської ОТГ загальною довжиною 19,7 км, та площею – 198 га.

У Білогородці створюється заказник “Річка-Герой Ірпінь”

На прес-конференції з приводу ініціативи по створенню заказника «Ріка-Герой Ірпінь» громадськість повідомили, що ініціатива вже підтримана Білогородською сільською радою та опрацьовуються для внесення на сесію Київської обласної ради.

Фото Укрінформ

Хочу висловити величезну подяку депутатам Білогородської сільської ради за підтримку екологічних ініціатив та стабільну позицію , зокрема Юрію Марченку, Михаїлу Ткачу, Сергію Петровському, Юлії Очеретюк, В’ячеславу Воловику та голові громади Антону Овсієнку, без яких ця ініціатива ніколи не реалізувалась, – зазначає у своєму дописі Роман Титикало.

Фото Володимира Коскіна

Адже малі річки є основним джерелом живлення великих рік, тому їх збереження має найважливіше значення для захисту водних ресурсів від виснаження. На моє переконання – збереження малих річок і водойм – обов’язок кожного з нас. Ми повинні берегти і підтримувати їх в належному естетичному й екологічному стані, – резюмує депутат Титикало.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

У Миронівці агрокомпанія зливає небезпечні відходи виробництва людям у городи. ВІДЕО

Схожі записи

Суд наклав арешт на землю, де команда Карплюка зводить 72 висотки

В Ірпені Київобленерго встановило трансформаторну підстанцію впритул до паркану приватного будинку

Жодні політичні ігри не зламають довіру до нас – Георгій Цагареішвілі

Напишіть коментар