23 C
Київ
06.05.2024
Агресія росії КОДА Олександр Павлюк Олексій Кулеба

Причини вибухів в Бучанському районі з’ясовуються

Близько 6 ранку були чутні звуки вибухів, у Києві та в області, – повідомляє телеграм-канал «Київський регіон» з посиланням на Олександра Павлюка.

Російські ботоферми активно використовують як привід розганяти паніку і транслювати меседж, що це буцімто початок наступу з Півночі, – заявив Генерал-лейтенант Олександр Павлюк, Начальник штабу – заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ.

Олександр Павлюк також зазначає, що жодних наступальних дій ворога з Півночі наразі немає, а вибухи в Бучанському районі не пов‘язані із загрозою з повітря чи роботою ППО, а також з будь-якими військовими діями.

Пошкоджено

18 приватних будинків

Як повідомив голова КОВА Олексій Кулеба, на одному з об’єктів критичної інфраструктури зафіксовано загоряння, аке вже локалізовано. Пошкоджено 18 приватних будинків. Понівечені дахи та вікна. Екстрені служби працюють на місці. Попередньо, без постраждалих.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На вихідні 14-15 січня в Києві та Київській області і по всій Україні можуть скоротитися обсяги відключень світла, – повідомляє телеграм-канал “Київський регіон” з посиланням на НЕК “Укренерго”.

До Нацкомісії надходять численні скарги споживачів на нерівномірний розподіл обленерго участі споживачів у графіках відключень

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Читайте також, про ініціативу депутатів Броварської міськради провести аудит деяких платежів з бюджету міста.

У продовження нашої ексклюзивної теми підтоплення осель мешканців Ржищева, маємо інформацію, що співробітники ДСНС спробували відкачувати воду.

“Київський регіон” вже розповідав, що в Українці спалено автомобіль депутатки міськради міста.

Схожі записи

Депутати обласної ради обурені та вимагають від Склярова сесію

Посольство США навчає мінній безпеці учнів Київщини

КОДА оголосила про початок конкурсу на кращий бренд Київщини

Напишіть коментар