11.5 C
Київ
25.04.2024
Київська обласна рада Новини

В обласній фракції “Слуга Народу” вирішили боротися зі “шкурняками”

За результатами загальних зборів фракції «Слуга народу» в Київській обласній раді, було суттєво оновлено положення про її діяльність, – повідомляє пресслужба КОР.

«На порядку денному було важливе питання. Присутні на засіданні депутати одноголосно підтримали приведення діючого положення про депутатську фракцію «Слуга народу» у Київській обласній раді у відповідність Статуту партії «Слуга народу», ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад», ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» та регламенту Київської облради», – зазначив лідер обласної партійної організації Олександр Поляруш.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

У попередньому положенні містилися норми, за якими легітимними вважалися збори половини фракції плюс один депутат, – тобто, від 21 членів, що становило лише 12 депутатів облради.  І більшість від зібравшихся, тобто 7 осіб, могли прийняти будь-яке рішення, навіть, без згоди інших 14 членів фракції.

 у військовий час Фракція має працювати, а не займатися шкурняками – депутат облради

В новому положенні фракції “Слуга Народу” це враховано. Тепер всі технічні питання приймаються  двома третинами від загального складу фракції.  А за найбільш принципові рішення на кшталт кадрових, бюджетних та інших тепер будуть прийматися 4/5 фракції – тобто 18-ма депутатами.

Як повідомив “Київському регіону” один з депутатів КОР від фракцї “Слуга народу”, зміни у положенні були необхідними задля уникнення “шкурняків” та реалізації інтересів окремих депутатських груп без врахування думки решти членів фракції.

У Ржищеві затопило близько сотні будинків. ВІДЕО

 

Схожі записи

7 райсудів столиці шукають кандидатів у присяжні

Автентичні народні строї презентували на Київщині

Робота Київської облради буде продуктивною – Наталія Гунько

Напишіть коментар