6.3 C
Київ
19.04.2024
Державне бюро розслідувань Поліція

Поліцейський з Обухівщини створив розгалужену систему збуту наркотиків

Працівники ДБР викрили оперуповноваженого Обухівського районного управління поліції Олександра Н. на придбанні прекурсорів, повідомляє телеграм-канал Київський регіон з посиланням на пресслужбу відомства.

У ході розслідування працівники ДБР задокументували, що оперуповноважений не в перше займається організацією виготовлення та розповсюдженням наркотиків. Він створив розгалужену систему збуту наркотичних засобів на території Київської області та використовував своє службове становище для прикриття незаконної діяльності.

Для «розширення діяльності» поліцейський замовив виготовлення великої партії наркотиків, 2 кг метамфетаміну, обіцяючи заплатити виконавцям за їх виготовлення 80 тис. грн.

Поліцейський планував виготовити із цієї речовини 2 кг психотропу метамфетамін

 

Олександру Н. повідомлено про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, прекурсорів (ч. 3 ст. 307 та ч. 2 ст. 311 КК України).

Санкції вказаних статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна

ДБР за сприяння ДВБ Нацполіції провело обшуки за місцем проживання затриманого, його роботи, та місцях збуту наркотичних засобів тощо.

Всім причетним особам до торгівлі наркотиками буде надана відповідна правова оцінка. Також перевіряється причетність керівництва оперуповноваженого до злочинної діяльності.

Шукайте більше новин у телеграм-каналі Київський регіон

Застереження: Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

В Обухові та Березані арештовано майно компанії “Аерок” – СБУ

Схожі записи

У Києві поліція затримала іноземця, який днями утік із зали суду

На Київщині до суду йде група шахраїв, які привласнили вантажів на 7 млн грн

У Києві перекрито основні дороги. Роковини Бабиного Яру

Напишіть коментар